komando04
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu videolarin cikmasi icin biraz fazla erken. Ama muhtemelen iki haftaya kadar cikar biz de burada zevkle paylasiriz.
Bu videolarin cikmasi icin biraz fazla erken. Ama muhtemelen iki haftaya kadar cikar biz de burada zevkle paylasiriz.
Hünkarım nedense Nokia cihazı diğerlerini heleki Samsung'u geçince keyif oluyorum
bi nevi ben de
Hünkarım nedense Nokia cihazı diğerlerini heleki Samsung'u geçince keyif oluyorum
hata fanlık
Bende de bir değişiği var Microsoft ürünleri diğer firmalarınkileri geçince zevkten dört köşe oluyorumBenim cihazlar entegre olacağından Microsoft'a olan sempatim sevgiye hata fanlığa doğru gidiyor
hata fanlık
yani sen buna hata fanlık mı diyorsun
Kötü bir şey değil sadece Microsoft fanatikliği.Tabi sadece kendi içimde gidipte iyi göstericem diye millete yok öyle iyi yok öyle iyi diye palavralar söylemem
Kötü bir şey değil sadece Microsoft fanatikliği.Tabi sadece kendi içimde gidipte iyi göstericem diye millete yok öyle iyi yok öyle iyi diye palavralar söylemem
objektif ol yeterki öylesin de zaten
yani sen buna hata fanlık mı diyorsun
Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorum
Eyvallah
Tamam fanlık değilde sempati diyim.Öncedende sempati diyordum sevgi diyelim en iyisi
Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorumHatta fanlık olacaktı sanırım ilk cümlende "hata" yazıyordu da
Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorumHatta fanlık olacaktı sanırım ilk cümlende "hata" yazıyordu da
Sayılır
Açık açık söylesene.Kafam dalgın.Marcus hastalandı.Kusuyor kuşcağız.Veterinede açık değildirki bu saateTamam anladım şimdi mutlu musun
SayılırBu arada geçmiş olsun kuşuna
Tamam fanlık değilde sempati diyim.Öncedende sempati diyordum sevgi diyelim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?