Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeLumia 920 için yüksek kapasiteli batarya bulamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Aytaç-01
Üye
power bank alsana. bende de 920 var 1 günü çıkarıyordu ama bazen zorluyordu beni dışarda. 4400 mah power bank aldım. parlaklık sonda kullanıyorum artık
Evet dostum 3 hafta önce aldım bunu inanılmaz bir şey. 10400Mah 7-8 defa şarj yapıyor. benim telefın L820 1650 mah dolayısı ile çok jarj yapıyor. Biraz pahalı 210 tl verdim bende ama deydi.
Evet dostum 3 hafta önce aldım bunu inanılmaz bir şey. 10400Mah 7-8 defa şarj yapıyor. benim telefın L820 1650 mah dolayısı ile çok jarj yapıyor. Biraz pahalı 210 tl verdim bende ama deydi.
Güzel kardeşim bunda trip atacak ne var Sen diyorsun ki şahin fiyatına mercedes aldım . Bende diyorum ki mercedes'te vardır bir sıkıntı yoksa mümkün değil . Herhangi bir teknoloji uzmanına yada adminlerimize de sorabilirsin aynı şeyi söyleyecektir Alınma , gücenme yok . Burada hepimiz arkadaşız .