blackcemre
Üye
Düzgün iste için teşekkür ederim. @Erdemcann Siteyi yolladığın için sana çok minnettarım.Bide @GuiTaRisT111 bu adlı kullanıcının düzgün iste tabirini çok beğendim ona teşekkürlerimi sunuyorum bana öğrettiğin içn düzgün isteyi teşekkür ederim yoksa bu siteyi ve biginin doğru olduğunu ömür billah göremezdim hepiniziz saolun sağlıcakla kalın.düzgün iste.
Düzgün iste için teşekkür ederim. @Erdemcann Siteyi yolladığın için sana çok minnettarım.Bide @GuiTaRisT111 bu adlı kullanıcının düzgün iste tabirini çok beğendim ona teşekkürlerimi sunuyorum bana öğrettiğin içn düzgün isteyi teşekkür ederim yoksa bu siteyi ve biginin doğru olduğunu ömür billah göremezdim hepiniziz saolun sağlıcakla kalın.
ne güvenlik şirketi ya bunu silent diye bi adam yapmış sitesinde gelecek diyorKilitlendiyse Gelmez Son Çıkan Haberlere Göre Korsan Yazılımdan Dolayı Gelmicek Diyo Küfür Ettiricekler Töbe Töbe Madem Neden insanları heveslendiriyorsunuz bence bu tamamen fiyasko belkide çin malı android bir cihaz mesela 1020 nin android çakması birebir üstü görünmesin diyede karanlıkta çekilmiş olabilir fiyasko gibi geldi bana hiçbir güvenlik şirketi böyle yapmaz çünkü
bazı yerlerde çinli güvenlik şirketi diye geçiyor bence gelmiycek saten gelsede microsoft bırakırmı o açığıne güvenlik şirketi ya bunu silent diye bi adam yapmış sitesinde gelecek diyor
bence gelecek ama 20 ocak gibi dogru microsoft kapatırbazı yerlerde çinli güvenlik şirketi diye geçiyor bence gelmiycek saten gelsede microsoft bırakırmı o açığı
fiyaskoda olabilir dediğim gibi neden karanlıkta çekildi görüntü belki android cihaza portlama yaptılar öyle düzenliyor lar gelmiycek beklemeyinbence gelecek ama 20 ocak gibi dogru microsoft kapatır
olabilir ama bence gelecekfiyaskoda olabilir dediğim gibi neden karanlıkta çekildi görüntü belki android cihaza portlama yaptılar öyle düzenliyor lar gelmiycek beklemeyin.
buda olabilirbence Microsoft o elemanlarla iletişime geçti
bence Microsoft o elemanlarla iletişime geçti
yakında serbest bırakacağız korsan yazılımı önlemek için çalışıyoruz yazmışlar en sonYa şu son yazılanları çevirecek var mı? Şimdi yayınlancak mı 20sinde yoksa yayınlanmayacak mı? Korsan yazılıma karşı oldukları için yayınlamayacaklar mı? İngilizcesi iyi olan bir arkadaş son bilgileri aktarabilir mi? Ve bu unlock yapanların sitesinde neler yazıyor? Sitesini verir misiniz? Bizi aydınlatırsanız seviniriz.
Serbest bırakacağız derken ?yakında serbest bırakacağız korsan yazılımı önlemek için çalışıyoruz yazmışlar en son
yani yayınlayacağız ancak bazı endişelerimiz var diyorlarSerbest bırakacağız derken ?Bu arada sitenin linkini atarmısınız özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?