Arkadaşlar ben de bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Arkadaşım beraber sagopa kajmer konserine gittik. İkimiz de en öndeydik. O s3 ile kayıt yaptı ben l920 ile. Aradaki farkı görmenizi istiyorum
bu s3 ile [video=youtube;_yxYHFjGpd0]http://www.youtube.com/watch?v=_yxYHFjGpd0[/video]
bu da l920 ile [video=youtube;XQBH6Nw6k-Y]http://www.youtube.com/watch?v=XQBH6Nw6k-Y[/video]

bu işler patent ve lisansla döner nokia bugün istesin samsung , iptone hatta şöyle diyeyim Ericson + Motorola + Nokia bu 3 mark haricinde telefon üretecek firma yok sony ericsonu aldı sırf patentleri için google abi motorolayı aldı sırf patent için dedilerki nokia batıyor bitti Microsoft 1.5 yıl dil döktü alamadı sormak gerek Google abi Motorolayı aldı demi aldıktan sonra kaç cihaz üretti? onu geçtim Telefon şirketi olan bir google neden Nexus serilerni samsung yada Lg firmasına yaptırdı
)) sizce gülünç değilmi? Microsoft Nokiayı komple alacak sonra gidip samsunga diyecekki şu telefonu sen yap 
yok 920 lerde radyo var fm bandı normalde ama tr de yok neden? trt bandrol parası alıyor o telefon trye geldiği için tr telefonlara fm açılmıyor sanırım 10 € mu öle bişidi trt bandrol parası 1 telefon için ondan lisans yüzünden açık gelmiyor sonradan yazılımla yani güncelleme ile açılıyor
kısa öz hacılar hocalar Gsm olayında Nokia abiniz hem Patent kralı bu asla tartışılmaz İnternet alemindede Yahoo abiniz patent kralı bugün facebook twitter hatta bu sitenin yazılımı vbulletin onlar dahi çoğu kodcuk için yahoya para öder
nokia telefon dahi üretmese ayakta durur 
Nokia abi iptoneye kullanım lisansı verirse o teknolojiyi ozaman koyarbu işler patent ve lisansla döner nokia bugün istesin samsung , iptone hatta şöyle diyeyim Ericson + Motorola + Nokia bu 3 mark haricinde telefon üretecek firma yok sony ericsonu aldı sırf patentleri için google abi motorolayı aldı sırf patent için dedilerki nokia batıyor bitti Microsoft 1.5 yıl dil döktü alamadı sormak gerek Google abi Motorolayı aldı demi aldıktan sonra kaç cihaz üretti? onu geçtim Telefon şirketi olan bir google neden Nexus serilerni samsung yada Lg firmasına yaptırdı
)) sizce gülünç değilmi? Microsoft Nokiayı komple alacak sonra gidip samsunga diyecekki şu telefonu sen yap
Nokianın elinde gsm olayında en çok patent var yani bugün samsung bir telefona sms koymak için titreşim koymak için mms gprs yer konumlama v.s koymak için her telefon başına para ödüyor sizce sormazlarmı adama Titreşimsiz , mms siz , internetsiz , gprs siz , haritasız bir telefon yapsalar kaçınız alır? cevap belli hiçbiriniz.. mesela N9 telefonlarda Radyo dinleme özelliği yanı sıra Radyo yayını yapma özelliğide var yani anlamı şu siz telefondan açarsınız bir şarkı ayarlarsınız 88.1 frekansına çevredeki 500 - 600 metredeki radyodan sizi dinleye bilirler ama türkiyede varmı abi fm radyoyok 920 lerde radyo var fm bandı normalde ama tr de yok neden? trt bandrol parası alıyor o telefon trye geldiği için tr telefonlara fm açılmıyor sanırım 10 € mu öle bişidi trt bandrol parası 1 telefon için ondan lisans yüzünden açık gelmiyor sonradan yazılımla yani güncelleme ile açılıyor
kısa öz hacılar hocalar Gsm olayında Nokia abiniz hem Patent kralı bu asla tartışılmaz İnternet alemindede Yahoo abiniz patent kralı bugün facebook twitter hatta bu sitenin yazılımı vbulletin onlar dahi çoğu kodcuk için yahoya para öder
nokia telefon dahi üretmese ayakta durur
![]()

bu sesin gitmemsi benim tahminimce gürültü engelleme sisteminde sorun olması yani 2. mikrofonda sorun var diye düşünüyorumBenim sesim karşıya düzgün gitsin yeter..Kesik kesik yada az gitmesin banane gürültü engelleyicisinden![]()
bu sesin gitmemsi benim tahminimce gürültü engelleme sisteminde sorun olması yani 2. mikrofonda sorun var diye düşünüyorum
Tek umudum güncelleme ile bu sorun halledildi deniliyor.Yorumlardada öyle okudum.Eğer oda olmazsa tamire gidicek telefon aylardır böyle kullanıyorıum
sende hoparlörü açıp kanıtla işe yarıyor
- - - Eklendi - - -
820 de gürültü engelleme var mı yok mu bilmiyorum ama sadece senin sesin gidiyorsa iyiymiş![]()
Arkadaşlar ben de bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Arkadaşım beraber sagopa kajmer konserine gittik. İkimiz de en öndeydik. O s3 ile kayıt yaptı ben l920 ile. Aradaki farkı görmenizi istiyorum
bu s3 ile [video=youtube;_yxYHFjGpd0]http://www.youtube.com/watch?v=_yxYHFjGpd0[/video]
bu da l920 ile [video=youtube;XQBH6Nw6k-Y]http://www.youtube.com/watch?v=XQBH6Nw6k-Y[/video]

sadece 920-820-720 de var diye biliyorum haac mikfron