Lumia 920 Hands-On

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bumudur yani ? Ne farkı var şimdi bunun lumia 900 den görünüş olarak ? Yapmayın etmeyin yahu (: Kağıt üzerinde bi kaç donanımsal özelliği farklı diye yapmayın etmeyin . Uçuk bi fark olsa kabul ama özellik olarakta çok uçuk değil yani . Görünüş desen tamamen lumia 900 le aynı gibi . Çok az farklar var . E o kadarıda olsun yani . Nokia eski politikasına devam ediyo . Yani minimal fazlalıkta özellik ekleyerek sözde telefon çıkarıyo . 1 ay önce lumia 800 ümü sattım ve yerine Sony xperia S gibi bi amiral gemisi aldım . Telefon nedir şimdi anladım . Ben derimki siz siz olun Nokia için sakın samsungu veya apple ı geçecek , şu modelle kasıp kavuracak demeyin . Çünkü Nokia aya gelse samsung ve apple plütonda olacak . Nokia plütona gelse , samsung ve apple galaksi dışına çıkacak . Kısaca demeye çalıştığım nokia nın düşüşüne ve çöküşüne hepiniz acı şekilde şahit olacaksınız . 12 Eylülde Iphone 5 çıkacak . Şuan galaxy s 3 mevcut ve karşısına çıkardığı telefonlar Nokia 820 ve 920 ise ben buna gülerim (: Saygılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bumudur yani ? Ne farkı var şimdi bunun lumia 900 den görünüş olarak ? Yapmayın etmeyin yahu (: Kağıt üzerinde bi kaç donanımsal özelliği farklı diye yapmayın etmeyin . Uçuk bi fark olsa kabul ama özellik olarakta çok uçuk değil yani . Görünüş desen tamamen lumia 900 le aynı gibi . Çok az farklar var . E o kadarıda olsun yani . Nokia eski politikasına devam ediyo . Yani minimal fazlalıkta özellik ekleyerek sözde telefon çıkarıyo . 1 ay önce lumia 800 ümü sattım ve yerine Sony xperia S gibi bi amiral gemisi aldım . Telefon nedir şimdi anladım . Ben derimki siz siz olun Nokia için sakın samsungu veya apple ı geçecek , şu modelle kasıp kavuracak demeyin . Çünkü Nokia aya gelse samsung ve apple plütonda olacak . Nokia plütona gelse , samsung ve apple galaksi dışına çıkacak . Kısaca demeye çalıştığım nokia nın düşüşüne ve çöküşüne hepiniz acı şekilde şahit olacaksınız . 12 Eylülde Iphone 5 çıkacak . Şuan galaxy s 3 mevcut ve karşısına çıkardığı telefonlar Nokia 820 ve 920 ise ben buna gülerim (: Saygılar

:hmmm Nefretini bu kadar kusma artik :hmmm Xperia S = Amiral gemisi :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Suan Piyasadaki En Iyi Telefon Diyebilirimm

msy2017

msy2017

Üye

bekleyip görelim batacak mı batmayacak m.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Konu için :tşk:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Amiral Gemi S .. :)

Suan IPhone 4S Ile Lumia 800 Kiyaslanirken .. Sen Nasil Oluyorda Lumia 920 Gibi Bir Cihazi Bu Kadar Kotuluyorsun ..

Sen Hic WP Kullandin Mi Pratikligi Ve Hizi 256 MB'lik Bir Ram'da Bile Donmadan Calisabilecek Bir OS ..

Kullanmadan Yorum Yapmaa .!

Ve Fandroid Bolumu Seni Bekliyorr

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
2 Örneği hemen yüzünüze vurmamda fayda var sizin üslubunuzla . 1. si nefretimi kusmuyorum . Neredeyse çoğu türk insanının eleştiriyi kaldıramadığı gibi sende nokia yı sahiplenerek kaldıramıyosun . Arkadaşım bahsettiğimiz şey bi TELEFON . anladın ? bunda nefret kuscak ne olabilir ? Bu kadarmı dar düşüncelisin sen ? Ben eleştiri yapıyorum . Sen seviyosundur ve gelir övgü dolu cümleler yazarsın . Bende aksini iddia ederim ve nezaket kuralları içersinde tartışılır yada ne bilim hangi telefon iyiyse biraz konuşulur ve bunları okuyanlarca fikir elde edilir . Senin zannettiğin şeyleri çocuklar yapıyo kardeşim . Nefret kusmak nedir ya .

Gelelim numara 2 ye . Gerçi cevabı verilmiş ama bende yaziyim . Kullanmadığın ve daha piyasaya bile düşmemiş bi telefon için şuanda piyasanın en iyi telefonu demek ? Varmı mantıklı cevap verecek ?

Arkadaşlar bu siteyi seviyorum cidden ama şu üsluba ve yazdıklarımızın mantığına dikkat edelim yahu . Göz var izan var telefon lumia 900 ün görünüşünün aynısı . Bu müşteriyi resmen kandırmaktır . Yeni model çıkarınca tüketim çılgını insanlar lumia 900 ü satıp 920 alıcaktır ben eminim bunlar olucaktır . Bu iğrenç satış politikasını görün artık . Bide mesela apple a bakalım . Bakın ben ıphone kullanmayan biri olduğum halde örneğini veriyorum . Adamlar 2 senede bir çıkarıyo telefon nerdeyse . Ve çıkardımıda bi önceki modeli satıp yenisi almaya değecek bi telefon çıkarıyo . Demek istediğimi anlayanlar vardır eminim . tekrar saygılar

- - - Eklendi - - -

Aaaaah ah ben kafamı nerelere vuriyim (: Ben sen daha lumia 800 ün adını duymamışken lumia 800 kullanıyo ve bu forumda öneri ve eksilerini sayan bi üyeyim canım kardeşim . Güzel kardeşim ..

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Sevsem gider nokia alirdim. Senin sevien belli.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben ne dedim sen ne dedin türe (: Sevse gidip nokia alırmış . Ben senin nefret kusma söylemine cevap verdim sadece . Hangi telefonu sevdiğin aldığına yorum yapmadım ve beni ilgilendirmiyo

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne dedim sen ne dedin türe (: Sevse gidip nokia alırmış . Ben senin nefret kusma söylemine cevap verdim sadece . Hangi telefonu sevdiğin aldığına yorum yapmadım ve beni ilgilendirmiyo

:bye2: muhattap olma benimle bir zahmet

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Yaşın 16 . O kadar belli ediyosunki güzel kardeşim . Ben senle muhattap olmıcam bi zahmet edip . Ama sende zahmet edip insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren ailenden . Ve forum kurallarını inceleki insanların eleştirilerine saldırmak yerine güzel bi şekilde cevap ver

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Sana Soyle Aciklayayim ..

Her Telefonun Kesinlikle Vardir Sorunu, Eksigi .. Bu S3 Olsun .. 4S Olsun ..

Sende Anladinn .?

Ben Lumia 900 Kullaniyorum .. 4S Kullanan Arkadaslarim Kendileri Diyor Benim Cihazdan Daha Iyi ..

Sen Xperia S'i Amiral Gemi Olarak Goren Kardesim ..

Kullanmadan Yorum Yapma Derim Ben .. :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2 Örneği hemen yüzünüze vurmamda fayda var sizin üslubunuzla . 1. si nefretimi kusmuyorum . Neredeyse çoğu türk insanının eleştiriyi kaldıramadığı gibi sende nokia yı sahiplenerek kaldıramıyosun . Arkadaşım bahsettiğimiz şey bi TELEFON . anladın ? bunda nefret kuscak ne olabilir ? Bu kadarmı dar düşüncelisin sen ? Ben eleştiri yapıyorum . Sen seviyosundur ve gelir övgü dolu cümleler yazarsın . Bende aksini iddia ederim ve nezaket kuralları içersinde tartışılır yada ne bilim hangi telefon iyiyse biraz konuşulur ve bunları okuyanlarca fikir elde edilir . Senin zannettiğin şeyleri çocuklar yapıyo kardeşim . Nefret kusmak nedir ya .

Gelelim numara 2 ye . Gerçi cevabı verilmiş ama bende yaziyim . Kullanmadığın ve daha piyasaya bile düşmemiş bi telefon için şuanda piyasanın en iyi telefonu demek ? Varmı mantıklı cevap verecek ?

Arkadaşlar bu siteyi seviyorum cidden ama şu üsluba ve yazdıklarımızın mantığına dikkat edelim yahu . Göz var izan var telefon lumia 900 ün görünüşünün aynısı . Bu müşteriyi resmen kandırmaktır . Yeni model çıkarınca tüketim çılgını insanlar lumia 900 ü satıp 920 alıcaktır ben eminim bunlar olucaktır . Bu iğrenç satış politikasını görün artık . Bide mesela apple a bakalım . Bakın ben ıphone kullanmayan biri olduğum halde örneğini veriyorum . Adamlar 2 senede bir çıkarıyo telefon nerdeyse . Ve çıkardımıda bi önceki modeli satıp yenisi almaya değecek bi telefon çıkarıyo . Demek istediğimi anlayanlar vardır eminim . tekrar saygılar

- - - Eklendi - - -

Aaaaah ah ben kafamı nerelere vuriyim (: Ben sen daha lumia 800 ün adını duymamışken lumia 800 kullanıyo ve bu forumda öneri ve eksilerini sayan bi üyeyim canım kardeşim . Güzel kardeşim ..

Lumia 920 ile Lumia 900'ün benzer oldukları yönler "büyüklük" ve "dış tasarım".
Donanım ve özellikler yönünden birbirinden çok farklılar.
Bana görüntüye bakıp yorum yapmışsın gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ya bırakın ya. Herşeyi yaşta bitiren birinden ne beklersiniz.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye

Sana Soyle Aciklayayim ..

Her Telefonun Kesinlikle Vardir Sorunu, Eksigi .. Bu S3 Olsun .. 4S Olsun ..

Sende Anladinn .?

Ben Lumia 900 Kullaniyorum .. 4S Kullanan Arkadaslarim Kendileri Diyor Benim Cihazdan Daha Iyi ..

Sen Xperia S'i Amiral Gemi Olarak Goren Kardesim ..

Kullanmadan Yorum Yapma Derim Ben .. :)

Arkadaşım sen anlamadınmı hala ya yazdım ama okumamışsın :) Sen daha lumia nın belki adını bilmiyoken almanyada çıkan sürümlerinden direk aldım ve kullanmaya başladım aylar aylar önce . Ve bu forumda artılarını eksilerini ilk yazanlardan hatta belki ilki benimdir . Bilmem anlatabildimmi şimdi . Lumia 800 ve 900 ü kullandım güzel kardeşim . Ve evet haklısın her telefonun eksikleri vardır bu bi satış politikası . Yani bi modele başka öbürüne başka koycakki sen model yükselt (: Sony xperia S şuan kullanımı çok stabil , görünümü çok hoşuma giden ( beyaz modeli ) ve önem verdiğim şey kamerası 12 MP olan ve bunuda cidden hakkını veren bi telefon . eksikleri olmazmı tabiki var ama benim tartıştıklarım sence bunlarmı ?

Ben size nokia nın iğrenç politikasından bahsediyorum . minimal özellikler ve görünüş koyarak çıkardığı telefon resmen insanları kandırmaktır . Lumia 900 kullanan insana haksızlıktır . Çünkü telefon yükselticek olan lumia 800 ve 900 kullanıcısı belki daha iyi özelliklerde bi telefon alıcak ama görünüş ? Görünüş aynı be aynı aynı . Benim kızdığım nokia yani . ki özellik olarakta kusura bakma ama istediğini söyle ne Sony xperia s in ne galaxy s 3 ün yanına yaklaşabilir . ki yakında ıphone 5 in de çıkcağını göze alırsak nokia nın durumunu bir daha gözden geçir derim . Ha ben illa stabilmiş bilmem neymiş diye windows phone kullanıcam dersen o zaman git HTC yada samsungun wp telefonlarına bak derim . farkettiyseniz eleştirim asla sisteme değil . tamamen nokia firmasına . neyse bu sefer anlaşılır olmuşumdur heralde

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Al işte yoruma bak . komik olcaksak stand up showu falan . Bu forumun sorumlularıda baksın öyle . arkadaş nedir sizin yaranız ya ? ha ? nasıl bi aşşağılık kompleksine girmişseniz altı üstü telefon eleştirine bile taşla sopayla dalgayla hakaretle geliyosunuz . amaç ne amaç . benim yorumlarım budur . itiraz eden güzelce yazarsa nası tatlı olucak buralar . 3 - 5 tane çoluk çocuk gelmiş kafasına göre millete neler yazıyo ya . neyse ben yine susuyorum ama admin yada mod dan rica ediyorum şu düzene bi son versinler böyle tipleri cezalandırarak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harika cihaz ben bayıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt