Hala kullanmadan yorum yapma diyen var (: Arkadaş lumia 800 kullandım 900 kullandım . Ama ne alaka kullanmakla ben onu anlamadım . Kim sisteme laf etti ? Hayır etsem nolur oda başka bişey ama bahsettiğim şey nokianın politikası . Ben tam düşüncelerimi sıraliyim katılan olur katılmayan olur son kez ama unutmayın dostlar ve ÇOCUKLAR . bunlar bi eleştiri .
Telefonun görüntüsü çok hoş . ama neden daha iyi değil ? çünkü lumia 900 e benziyo . daha konsept bi model olabilirdi . beklerdim .
Neden 8 mp kamera ? purewiev anlıyorum ama en azından 12 mp olsa daha iyi olmazmıydı .
Kısaca bahsettiğim şey wp 8 falan değil . Başka hangi dilde söylemem lazım . Im not talkng about wp 8 (:
Bahsettiğim şey nokianın cimri politikası . Çünkü bi kaç konsept vardı nette dolaşan çok hoşuma gitmişti . Hani gerçekten iyi bi model olsaydı yeniden nokiaya dönüş yapıcaktım daha elimdeki telefon yeniyken . Şimdi derdimi anlatabildimmi ?
Şaşırıyorum ben size ya . cidden şaşırıyorum . eleştiriye bu kadarmı kapalısınız (: Bu kadarmı saldırmaya , hakarete , galyana gelmeye meraklısınız . Hepiniz için konuşmuyorum tabiki ama resmen şunları çiş yarıştırma zannedenler var . Laf koymaya çalışanlar var . Yada dediklerimi tam okuyup anlamayanlar var . Dediklerim biraz batıncada tabi ben stand up çıda olurum , konuştukça batanda ben olurum . Teşekkürler maxicep in Nokia Spor holiganları