Lumia 920 Hands-On

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SheFy

Üye
fiyatlar ne zaman belli olur

Türe

Üye
    Konu Sahibi

En iyisi.Hep derim oyun oyun konsolunda oynanır.Allah'a şükür PSVita'm ve XBOX360'ım var telefonda oyun gereksiz bana göre

İnsan bize de atar bir tane abicim Benim pc'de 16 oyun var sıkılınca açar oynarım birini Telefonda yalnız 2 oyun var

Tepkiler: kullanıcıadları
Mesela Nokia'nın bu kamerada kullandığı özel bir teknoloji var. Optic Image Stabilizer ve birçok SLR makineden iyi performans verdiğini iddia ediyor.

Tanıtımı canlı izlerken bu kısmın tamamını izleyememiştim.
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler. Video gerçekten çok hoş.

Tepkiler: Hex4d0r

papakudioflu

Emekli Yönetici

Haklısın Ali abi ama son noktayı koyacağım diye bir çok müşterisini Apple ve Samsung'a kaptırmaya değer mi sizce ?
müşteri kaptıracagını zannetmiyorum.düz mantıkla düşünürsek nokıadan quadcore bir model bekleyenler diger markaların da aynı işlemci kullanan modellerini tercih edicektir.bu durumda quad core lumianın rakibi sgs3 one x iphone5 gibi modeller oluyor iphoneu bunlardan ayırırsak sgs3 ve one x piyasa doygunluguna ulaşmış cihazlar 2000tl civarında telefon alıcak birisi nokianın modelini görmeden karar vermez bence.gelelim iphone5 olacagı iddia edilen telefona o da 12 eylülde yani tam bir hafta sonra tanıtılacak ve ne zaman satışa cıkacagı belli degil en erken ekim sonu dersek bence o da aklının bir köşesinde qquadcore umia olan birisi için ilk tercih olmaz bekleyip karar vermek ister.ha şöyle de bir durum var iphone5 hiç tanıtılmadan yarın sabah satışa cıkıyor deseler ilk üç günde üç milyon kişi cihazı görmeden 1000dolar verip alacaktır zaten.

Tepkiler: kullanıcıadları

Sanada Tesekkurler Fandroidci Arkadasimiz ..

Sen Nokia'ya Igrenc Diyorsun Resmen Koskoca Bir Firmayi Bir Sirketi Dunya Uzerinde Taninan Ve Dev Markalardan Biri Olan Nokia ..

Bence Sen Once Dediklerine Bak .. Bak, Lumia 800 Yada 900 Ikisini Kullanmis Olabilirsin .. Buna Lafim Yok ..

Ama Zevkler Ve Renkler Asla Tartisilmaz Diye Bir Laf Duydun Mu Hicc .?

Biz Sana Kufur Etmiyoruz .. Senin Bizim Zevkimizle Dakga Gecmene Kiziyoruz ..

Ben Nokia'dan Telefon Aliyorsam .. Nokia'yi Begeniyorum Demektir .. Kazik Varsada Bana Iyilik Varsada Bana Anlatabildim Mi .?

Ayrica Nokia'ya Igrenc Falan Diyorsunda .. Samsung Ve HTC Nokia'dan Once WP Kullaniyordu ..

Ama Pazar Payi Dunya Genelinde %2 Bile Degilmis .. Nokia Gecmis WP'a Pazar Payi %17 Olmus ..

Ve Bu Rakam Daha 820 Ve 920 Cikmadan Onceydi .. Yane Sadece 4 Lumia'dan ..

Senin Fikirlerine Saygim/Saygimiz Var .. Aynisini Sendende Kesinlikle Bekliyoruz .. Tesekkurler ..

Tepkiler: Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...