hiphop8
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama zaten şarj %100de iken batarya tasarrufuna geçmiyor ki? yani öyle biliyorum
sorunu nasıl düzelttin yardımcı olurmusun aynı sorun bendede var.
Dostlar, outlook.com adresine gidin. Sağ üst taraftan kendi resminize tıklayın ve oradan hesaplarınıza gelin. Hesapları Yönet sekmesine geçin sol taraftan. Orada facebooku göreceksiniz. Girin ona, 4-5 seçenek var eğer üstlerinde tick yoksa tickleyin. Eğer varsa;
öncelikle oradan face kısmına girince en alttan bütün hesabı kaldıra tıklayıp bağlantıyı kesin.
sonra kullandığınız live hesabınızın şifresini değiştirin ve telefondan da güncelleyin.
en son tekrar yukarıdaki yere girip facebook'u aktifleştirin ve bütün tick'leri işaretleyin.
Dün yaptım, bugün sorunsuz çalışıyor. Özellikle pc başında ve facedeyken, bir süre faceye bakmassanız gelen mesaj direk telefona geliyor, ama en önemli nokta şu: mesajlar kısmında sağa geçtiğimizde, durumumuzu meşgul olarak ayarlıyoruz. Böylece hem çevrimiçiyken çevrimiçi, hem de facebook kullanmazken mesaj alabiliyoruz. nedense uygun durumunda çalışmadı, görünmezde çalışmadı, çevrimdışıda zaten çalışmaz fakat meşgulde tıkır tıkır çalışıyor.
Hatta bilgisayarda face açıkken arkadaşın biri yazdı sohbetten. Ama önce telefon öttü, sonra bilgisayara geldi. Buna da şahit oldum yani.
Umarım kendi sorunumun çözümü size de yardımcı olur.
aynı şeyleri uyguladım ama genede çalışmıyor başka önerebileceğiniz bişey var mı
sohbet çevrim içi
mobil şebeke açık ve mobil veri lazım wi-fi gireceksen onu aç
telefon batarya ayarlarında güç tasarrufu şarz azaldığında işaretle(güç tasarrufunda çalışmaz)
mesajlar-seçenek-Facebook mesajlar aktif
(bunların hepsini telefonunda Facebook hesabını aktif yapmışsın düşüncesiyle yaptım yani ayarlar hesap ayarları ekle Facebook )
bunları yaptım facebook kaldırıp tekrar yaptım genede olmadı ilk mesaj geliyor sonra bidaha gelmiyor
Microsoft hesabından uygulamaya izin vermen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?