Öneri Lumia 920 Ekrandaki Siyahlık Kalitesi.

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ekrandaki Siyahlık Kalitesi.
Arkadaşlar bu L920 lerin ekranındaki siyah renk kalitesi çok kötü bunun nedeni nedir?
Arkadaşın Nokia 603 ü bile siyahı renkleri falan çok canlı gösteriyor.

blackcemre

Üye
çünkü onlarda amoled ekran var

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Diğer L920 lerlede karşılaştırdım durum bu.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum L925 ve L1020 kullananlar Bi bakar mısınız lütfen ama 520 620 720 820 920 durum bu 625 e bakamadım. 520 Kardeşimin oradan biliyorum, 620 annemin, 720 yakın bir arkadaşımın, 820 yide inceleme fırsatı bulmuştum, benim tel 920 zaten.

katil_197

katil_197

Üye
aynen benim 920 tam renk canlı veremiyo renkleri :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar arasında alay konusu oldum ya hem 1500₺ para vermiş ekrana bak diyorlar hani puremotion hd+ ın diyorlar.

skynet

Üye
Renk profilini kurcalasak biraz fark eder mi ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
valla benim kara kaplan da sıkıntı yok :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 1020

Son düzenleme:
serecans

serecans

Üye
Eskiden Nokia 700 kullanıyordum 925 e nazaran 700 daha iyiydi siyah renk konusunda ama renkler 925 te süper

q0nzalez

q0nzalez

Üye
daha dün karşılaştırdım 925 ile 920yi amoled fark ediyo bende (920) siyahı gri çıkarken onda gerçek siyah renk veriyo. Kaliteli bir siyah veriyo ama diğer renklerde pek fark göremedim. ama siyah cidden çok farklı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
2520 iyidir

alical33

alical33

Üye
okadar da takmayın ya ben siz siyene kadar siyah renkte sorun olduğunu anlamamıştım gerçi halada tam anladım sayılmaz ama amoledlerde beyazı mavimsi gösteriyordu sanrım :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
okadar da takmayın ya ben siz siyene kadar siyah renkte sorun olduğunu anlamamıştım gerçi halada tam anladım sayılmaz ama amoledlerde beyazı mavimsi gösteriyordu sanrım :hmmm
yok artık!! :kıskıs:

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ips ekranlar beyaz rengi amoled ekranlar siyah rengi daha iyi gösterme özellikleri vardır bu nedenle çok kafaya takmaya gerek yok

Üst Alt