Rainesto
Üye
-
Konu Sahibi
-
620de aynı sorun var. Sensör bozuk olduğu için yapıyor
Benim 920 de de aynı durum vardı ama ben cihazımı takasa vererek değiştim 1020 aldım.sanırım bir kaç kişiden daha duymuştum bu sorunu.Merhaba arkadaşlar lumia 920 kullanıyorum ekran parlaklığı düşüp düşüp artıyor böyle pır pır ediyor bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı telefonu hiç düşürmedim,çarpmadım yaklaşık 2-3 aydır oluyor Kayserideki Nokia careye pır pır ederken gösterdim ekranın değişip teleservise gitmesinin gerektiğini söylediler sizdede böyle bi sorun var mı
Benim 920 de de aynı durum vardı ama ben cihazımı takasa vererek değiştim 1020 aldım.sanırım bir kaç kişiden daha duymuştum bu sorunu.
Yolladım ama sorun devam ediyorHocam garantiye yolladınız mı benim 620 de hiç böyle birşey yaşamadım
Birisi daha yaşıyordu bu sorunu göndermeyi düşünüyordu bi abimizdi ama unuttum
Bendim abim,henüz gönderemedim.bi izinli günümü bekliyorum.bezdirene kadar göndereceğim.c.tesileri bi çalışsalar
Arkadaşlar bu sorun deıl eğer cihzı otomatik oarlaklıkta kullanıyorsanız parlaklık değiştiği zaman yapması normal bi iner bi kalkar fakat sureklı yapıırsa bilemicem
Otomatik parlaklıkla alakası yok ya.şimdiki cihazım 1020 buda otomatik parlaklıkta ama öyle yapmıyor.resmen titreme gibi oluyor du.Arkadaşlar bu sorun deıl eğer cihzı otomatik oarlaklıkta kullanıyorsanız parlaklık değiştiği zaman yapması normal bi iner bi kalkar fakat sureklı yapıırsa bilemicem
Hah evet abi başka bir problem daha var mı sende ekranla kameranın ordan bastırınca gacırdıyor da
920 sahibi arkadaşlarıma uyarım olsun, arka tarafta kamera kısmının çevresine, flaşın çevresine kesinlikle baskı uygulamayınız. Gıcırdıyor diye elinizi basıp çektiğiniz zorladığınız o kısmın tam arkasında flaşın yanmasını sağlayan iki tırnağı var ve eğilebilir. Eğilince de temas etmesi gereken yere temas etmez ve flaşınız çalışmaz. O tırnakların temasını sağlaması için kapağı açıp tekrar düzeltmeniz gerekir. (Başıma geldiğinden biliyorum).
aynen abi ya kaldırıp atasım geliyor ama fakirliğim engel oluyorGacırdamayı tie alma.bastırınca herşey gıcırdar
Gıcırdıyorda o kadar dert değil,daha ciddi sorunları önemse.
O pır pır varya beni deli ediyor
Sende ustalaşmışın hocam
Nokia kimi ustalaştırmadıki.
Bi dükkanmı açsak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?