Lumia 920 Ekran+dokunmatik hassasiyeti hakkında!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hllsvrn

hllsvrn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ekran+dokunmatik hassasiyeti hakkında!!
Merhabalar,

Telefonumda şu an için ayarlar kısmında Ekran dokunmatik hassasiyet ayarı bulunmuyor.. Telefona gelen bazı güncellemeler oldu sırası ile günceleme yaptım ve aralarında Ekran+Dokunma adlı bir güncellemede bulunuyordu Bu güncellemeyi telefon kurmadı hata kodu verdi... Bu eylem bir hafta öncesine dayanıyor. Siz benden hata kodunu isteyeceksiniz biliyorum ama malesef kayıt etmedim. Bu konuyla ilgili yardım edebilir misiniz?

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Çözümü varsa iyi olur ama kesin çözüm olarak fabrika ayarlarını önerebilirim :hmmm

Fakat bu lumiaların bazılarında fabrika ayarına dönünce açılmama sorunu oluyomuş oda bilgine .

hllsvrn

hllsvrn

Üye
    Konu Sahibi
Çözümü varsa iyi olur ama kesin çözüm olarak fabrika ayarlarını önerebilirim :hmmm

Fakat bu lumiaların bazılarında fabrika ayarına dönünce açılmama sorunu oluyomuş oda bilgine .

Biraz önce telefonu sıfırladım. 2 dakika sürmeden telefon fabrika ayarlarına geri döndü bu 2. sıfırlayışım Evet öyle bir hikaye dönüyor, ben yaşamadım bugüne kadar.. Yaşanmaması lazım zaten .) Artık "Portico" kod adlı güncellemeyi beklemekten başka bir lüksümüz kalmadı .) ..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefonunuzu flaşlayabilirsiniz portico güncellemesine kavuşmak için :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Portorico şu anda var mı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Navifirm'de var.OTA olarak da gönderilmeye başlandı ama herkes aldı mı emin değilim

ikbal24

Üye
biz yasaldan bekleyelim tehlikeye gerek yok

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Aynen yasal yol daha sağlıklı olur dostlar . Ama türkiyenin hep böyle sonlara bırakılması çok sinir bozucu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha önce flaşlama deneyimi olmayan arkadaşlar telefonlarını riske atıp da servislik duruma düşmesin.
Biraz daha bekleyin. En geç şubat ortalarına kadar ülkemizde herkese gelmiş olacak tahminimce.

muxo

muxo

Üye
ne kadar sorunlu bir seri değil mi ?

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Hayır sorunlu değil :) Sistemde eksiklikler olduğunu microsoft bile söylemişken bizlerin tutupta bu cihazlar dandik yada hatalı dememiz yanlış olur .

Hani cihazın fiziksel donanımında bi problem olsa evet haklısın derim . Ama yazılımsal olan herşey güncelleme ile giderilecek şeyler .

hllsvrn

hllsvrn

Üye
    Konu Sahibi
Şubat ortalarında portico ülkemize gelecektir diye biliyorum. Bunun nedeni ise galiba satışa geç sunulmasından kaynaklanıyor.) Niye Amerika ve Kanada'da güncellemeler yayımlandı sizce.. :)

Benim konumla ilgili konuşalım birazda dün telefonu istemeyerekte olsa sıfırladım, Ekran hassasiyet ayarı şu an cihazımda mevcut.. Eminim ki mağaza güncellemeleri tekrar düşecektir bana.. Tekrar aynı sorunla karşılaşırsam, hata kodu ile bu durumu çözebiliriz değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt