lumia 920 donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben ilk n73 telefonum çöktükten sonra üye olmuştum pek fazla takılmıyordum bu sene müptela oldum siteye

kelooo

Üye

senin mesaj az ama aktifliğin çok. forumda geziyor ama mesaj yazmıyorsun :ehe

- - - Eklendi - - -

senin fazla mesaj yok ama forumda aktifsin. forumda geziyorsun ama mesaj yazmıyorsun :ehe

aynen öyle üstadım:)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Olabilir, elektronik cihaz bunlar. Hata çıkması çok olağan. Zaten eğer gerçekten bu şekilde bir sorun varsa cihazın değişimi yapılacaktır yada bir şekilde sorun çözülecektir.

Cihazın donmasından dolayı ben Nokia'dan soğumam şahsen, ancak donupta kullanıcıya yardımcı olmazsa kişiler hoşnutsuz olabilir, ki Nokia böyle bir hata yapmaz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir arkadaşimizin da dedigi gibi bu donma sorunu gmail senkronizasyonu yapanlarin başina gelmiş. Takip etmişler ve cihaz gmail hesabini guncellerken bu sorunla karşilaşilmiş. Cozum olarak da gmail hesabinin manuel olarak kurulmasini oneriyorlar yabanci forumlarda.

ozctn

Üye
Yabancı forumlarda WhatsApp'dan da donmaların kaynaklandığını okumuştum zaten o yüzden kaldırmışlar galiba storedan. WhatsApp eski api ile yazılmış ve yeni WP8 SDK'nın özelliklerinden faydalanmıyormuş. Biraz sürecek düzene girmesi ama elbette girecektir.

phantomddl

Üye
Yabancı forumlarda WhatsApp'dan da donmaların kaynaklandığını okumuştum zaten o yüzden kaldırmışlar galiba storedan. WhatsApp eski api ile yazılmış ve yeni WP8 SDK'nın özelliklerinden faydalanmıyormuş. Biraz sürecek düzene girmesi ama elbette girecektir.
Evet şu anda whatsapp yok store'da, iyi ki yüklemişim önceden :ehe

NUD

NUD

Üye
Bende de var tık yok ne iş ? cihazı:gun1::bangin:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Buyrunuz efenim .

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
N8 de ilk öyleydi düzeldi

Mein-teil

Üye
mesaj sayısı ne alaka genelde mesaj yazmıyan insanlar var ben gibi :D ve sorun kesinlikle var ve hiç memnun değilim satıyorum acaba ne kadar zarar edicem bakalım :((

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
mesaj sayısı ne alaka genelde mesaj yazmıyan insanlar var ben gibi :D ve sorun kesinlikle var ve hiç memnun değilim satıyorum acaba ne kadar zarar edicem bakalım :((

Bence hırsla karar verme düzelir gerçekten yazık parana haddimi aşmak istemem karar senin ama bence gerek yok

exelans0665

Üye
kardeş ürünü aldığın yeri , ürünün seri numarası üretim tarihi ve yeri gibi şeyleri yazarsan iyi olur. bu telefonu alacak arkadaşlar aynı sorunu yaşamaz

ÖEY

ÖEY

Üye
kardeş ürünü aldığın yeri , ürünün seri numarası üretim tarihi ve yeri gibi şeyleri yazarsan iyi olur. bu telefonu alacak arkadaşlar aynı sorunu yaşamaz

Sen nereden buldun bu konuyu yahu :D:D Yok artık öyle şeyler, alacakları korkutmayalım :D:D:kop:

• Beğen
Tepkiler: q0nzalez

marazruno123

Üye
Servise götür garantiye saymak zorundalar tabi sen bozmamışsan :)
Veya format atıp güncelle çozulecektir

kursat99

kursat99

Üye
Kaç aylık konuyu nasıl buldun ya?? :D Ayrıca ben şu ana kadar hiç donan bir Lumia veya WP8 görmedim. :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tarihin tozlu sayfalarından yaşanmış nadide örneklerden birini bulup çıarttıgınız için teşekkürler. Fakat dedigim gibi bu sorun ve konu tarih oldugu için konuyu da arşive alma zamanı geldi de gecmiş bile:locked2: