Selamlar ben türkselli değilim vodafone kullanıyorum vodafone dede yok görüntülü görüşme seçeneği bu nasıl bie iştir anlamadım sen son model bilgisayar işletim sistemli telefon çıkarıyosun ama Geçmiş tellerinde olan özellikler bunda yok mesela en önemlisi video arama seçeneği rehberde olacak,ayriyetten dosya yöneticisi önemli şarj bir gün gidiyor batarya biraz daha büyük olabilirdi...
görüntülü görüşmenin ne zaman geleceği hakkında bilgim yok fakat dosya yöneticisi c d şeklinde değilde görünen klasörler için var. Mağazadan bulabilirsin dosya yöneticisi diye. En azından dosyalar arası kopyalama yapıyor
Arkadaşlar wp8 hacklendi zaten bir sertifika ile ama hala yapanlar sertifikayı yayınlamadılar. Kısa bir süre sonra hazır olur. Ayrıca anlaşma bu senenin başında bitecek. Lumian920'den kaynaklı bir durum değil Turkcell'in çakallığı bu iş diğer tüm yeni tellerde aynısını yapıyor...
bence bu Bi anlaşma değil benim düşüncem sadece tabi bu gerçeği nedir bilemem fakat mantıklı düşünüldüğünde wp7 de de yok şebekeden görüntülü görüşme. Yapılırsa 8.1 de bekliyoruz.
n9 ada güncellemeyle gelecek dendi ama gelmedi sanırım wp yede şimden sonra geleceğini sanmıyorum bide bu operatör anlaşmasımı emin değilim artık bence sistemden kaynaklı örn lg ve amsung android cihazlarda görüntülü görüşme var ama htc ve sony de yok