Bu sorunu bu ve ya başka telefonlarda yaşayan var mı? Sizce neden oluyor ve nasıl çözülür?
Aynı sorunu Iphone5'de de yaşayanlar varmış ama adam çözüyordu
Bu sorun yüzünden telefonu kullanmaya korkar oldum kilitlenecek diye.
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Telefon rastgele donup kalıyor ve çözüm yok ancak çok az kişi bu sorunu yaşıyor. Telefonu salı günü servise verdim çarşamba günü yazılımı baştan yükleyip geri verdiler ben daha sim kartımı telefona takmadan telefon tekrar donmaya başladı ertesi gün tekrar servise götürdüm ve değişim talep ettiğimi belirttim. servistekiler bu sorunun yazılımsal olduğunu konusunda ısrarlılar fakat benim madem bütün telefonların donanımı, işletim sistemi sürümü, firmware sürümü aynı neden sadece çok az sayıdaki kullanıcının başına geliyor sorumu yanıtsız bıraktılar. değişim talebimi nokia ya iletmemi istediler.
Bende 444 lü nokia hattını aradım oradaki yetkilide sorunun yazılımsal olduğu konusunda %100 emin fakat servise sorduğum soru karşısında o da ne diyeceğini bilemedi. ben sorunun yazılımsal olduğunu artık düşünmüyorum. bazı telefonların donanımsal bir problemi olduğunu büyük ihtimallede ramlerinde bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Ben nokia hattıyla konuşmamı bitirdikten sonra avukatım nokia hattını aradı ve 30 günlük süreç içerisinde olduğumuz için para iadesi ve değişim talebi hakkımızı kendilerine hatırlattı. telefondaki yetkilide 2. kez serviste olan telefonun bu sefer daha iyi inceleneceğini söyleyip eğer sorunlar devam ederse talebimizi tekrar iletmemizi istedi.
İlk defa bir telefonda böyle bir problem yaşıyorum ve 10-15 günlük sürecin değişim veya para iadesi yoluyla çözülmesini bekliyorum. Umarım sizde sorununuza çözüm bulabilirsiniz kolay gelsin..