Lumia 900'ün Hakimiyeti Kısa Sürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900'ün Hakimiyeti Kısa Sürdü
Şu an gördüm durumu düzeltmişler :ehe

[video=youtube;oV_EN-dmMqU]http://www.youtube.com/watch?v=oV_EN-dmMqU&list=UUF9-JngqznvAsiF2yZbeY8g&index=6&feature=plcp[/video]

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
: ?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
:good:

Del Rey

Del Rey

Üye
Videoyu izleyemiyorum ama sanırsam Siri ile alakalı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bunu çözdüler de daha sonra Müşteri memnuniyetine göre en iyi dediğinde yine Lumia900 dedi

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bunu çözdüler de daha sonra Müşteri memnuniyetine göre en iyi dediğinde yine Lumia900 dedi

Müşteri memnuniyetine göre olması saçma çünkü müşteri ihtiyaçlarına uymayan telefon alır ve telefonu kullanamaz telefonu kötüler.

---------- Eklendi @ 15:24:12 ---------- Yazıldı @ 15:23:46 ----------

Videoyu izleyemiyorum ama sanırsam Siri ile alakalı.

Evet cevap olarak ilk önce dalga mı geçiyorsun diyor sonra sen bir tanesine sahipsin diyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Programın objektifliği kalmadı.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben işin orasında değilim Süleyman en iyi telefona birine sahipsin demesi objektif değil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia demesi objektif demedim ki zaten.. Çok söyledim dünyanın en iyi telefonu diye bi kavram yok.. Program kullanıcı yorumuna bakarak öyle demiş.. Soruyu değiştirirsen cevabını böyle bir cihaz yok yaparsın iphone yapmazsın.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Hangi şirket olsaydı bunu yapardı Apple ' ı savunduğumdan değil ama öyle yapardım ben olsam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Etik değil :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Müşteri Memnuniyeti gayet objektif bir kriter. Sonuçta bir akıllı telefonu yüzlerce kişi oyluyor, ortalaması alınıyor. Bir kişiye bağlı değil ki müşteri memnuniyeti. Doğal olarak müşteri memnuniyeti en yüksek olan akıllı telefon, Nokia Lumia 900, bu kriterde en başarılı oluyor. İyisiyle, kötüsüyle.

Apple'ın yaptığı etik değil, evet. Sorunun cevabını başka şekilde değiştirmişler ve bu cevaba gülmemek insanın elinde değil. Ona bakılırsa masanın üstüne 4S'i koyarım, elimde de 900 tutarım; "Şu an elinde tutuyorsun ya" dediği an iş bitmiştir.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
off :ehe benim objektif değil dememin sebebi yanlış tercih ;) yoksa tabiki objektif yani ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tartışmayın :pro:

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
sonuçta dünyanın en iyi telefonu lumia 900 dedi :D:D degiştirselerde bişey fark etmez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında etik olmayan appleın bir akıllı asistan diye yenilik olarak sattıgı özellige müdahele etmesi. mesela ben siriye en iyi agrı kesici ilaç hangisidir diye sorsam o da aspirin dese. ama apple yarın kendisine yakın olan bir ilaç şirketini zor durumda bırakmamak için müdahele etmiyecegi artık garanti degil. yani artık siri akıllı degil müdahele edilebilir appleın dogrularını söylemek zorunda olan bir uygulamadır benim için

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İstedikleri kadar değiştirsinler laf ağızdan (hoperlörden) bikere çıkar :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
aslında etik olmayan appleın bir akıllı asistan diye yenilik olarak sattıgı özellige müdahele etmesi. mesela ben siriye en iyi agrı kesici hangisidir diye sorsam o da aspirin dese. ama apple yarın kendisine yakın olan bir şirketini zor durumda bırakmamak için müdahele etmiyecegi artık garanti degil. yani artık siri akıllı degil müdahele edilebilir appleın dogrularını söylemek zorunda olan bir uygulamadır benim için

Bu yönden kesinlikle haklısın abi :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt