kac lira verecegine bagli.
Bence ikiside değil s3 ama ikisi arasından seçersek lumia 900
Lumia 900 öldü bence.malum wp8 degil
öldü demeyelim de, iki telefon için de artık destek kalmadı diyelim.

[ENGİN];5621171' Alıntı:Cıhazı ne için alacagın önemli önce beklentilerini kararlaştır öneri sorun degil![]()
N9 alır Android kurardım açıkcası![]()

aslına 6-7 ay bir süre kullanmak için alıyorum. kafaya koyduğum 2 modelden birini aldığımda elimden çıkarırım muhtemelen.
- - - Eklendi - - -
android in stabil olmadığı söyleniyor, hatta görüşme bile yapılmıyormuş. aslında fikrim oydu ilk başta![]()
ama madem stabil değil arama vs yapılamıyor hiç bulaşma ne N9'a ne Lumia 900'e alcaksanız Lumia 920 alınız 
Bi moderatörümüz de N9 vardı o androi kullanıyordu ismini hatırlayamadım şimdi yaaaama madem stabil değil arama vs yapılamıyor hiç bulaşma ne N9'a ne Lumia 900'e alcaksanız Lumia 920 alınız
![]()
. acaba hangisi diye karar veremedim sadece
N9 çekici gelmiyor değil, 3.9" inç ekranı var, L900 ise 4.3" ekrana sahip. İşlemci hızları ve ram özelliklerine gelince N9 1 GHz-1Gb ram, L900 1.4 GHz-512Mb ram. İşletim sistemleri de N9'da Meego, L900'de Wp7.8 var.. Özellik olarak kıyaslama yapmak biraz zorlamakta insanı. bu sebepten kararsız da kalmadım değil. L920'ye gelince açıkçası çıktığı gün almayı düşünürken donanımını beğenmediğim için vazgeçtim ve Lg'nin Optimus G'yi duyurmasıyla onun gelmesini beklemeye başladım.şuan bazı aksaklıklar sebebiyle Nokia 5320 kullanmaktayım. Açıkçası beni kesmiyor desem yeridir. İlk mesajda da belirttiğim gibi bir arkadaşımda var bu iki telefon, ikisinden birine kaba tabirle "çökücem". acaba hangisi diye karar veremedim sadece
N9 çekici gelmiyor değil, 3.9" inç ekranı var, L900 ise 4.3" ekrana sahip. İşlemci hızları ve ram özelliklerine gelince N9 1 GHz-1Gb ram, L900 1.4 GHz-512Mb ram. İşletim sistemleri de N9'da Meego, L900'de Wp7.8 var.. Özellik olarak kıyaslama yapmak biraz zorlamakta insanı. bu sebepten kararsız da kalmadım değil. L920'ye gelince açıkçası çıktığı gün almayı düşünürken donanımını beğenmediğim için vazgeçtim ve Lg'nin Optimus G'yi duyurmasıyla onun gelmesini beklemeye başladım.