Lumia 900 Gelmeyebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
:haha: aman nokia dan wp yönünde hiçbir umudum kalmadı he bide anna dediler ortalığı duman edicek dediler foss belle deediler foss wp dediler aha ortada wp8 mi :dry: artık cidden bu serzanişler sıkmaya başladı :ah

Türe

Türe

Üye
:haha: aman nokia dan wp yönünde hiçbir umudum kalmadı he bide anna dediler ortalığı duman edicek dediler foss belle deediler foss wp dediler aha ortada wp8 mi :dry: artık cidden bu serzanişler sıkmaya başladı :ah

Hele ki Türkiye'ye karşı izledikleri politika tam bir fiyasko.

doctorrr

doctorrr

Üye

Hele ki Türkiye'ye karşı izledikleri politika tam bir fiyasko.
hiç deme hocam bu nedir ya zırınç ettiler milleti sgs3 tantanalarla dünyayla aynı anda türkiyeye geldi resmen peynir ekmek gibi sattı nokia yapıyor madem iddialı nedir bu tutukluk :dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:islik

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Türe

Türe

Üye

hiç deme hocam bu nedir ya zırınç ettiler milleti sgs3 tantanalarla dünyayla aynı anda türkiyeye geldi resmen peynir ekmek gibi sattı nokia yapıyor madem iddialı nedir bu tutukluk :dry:

Nokia'yı bırakalı çok oldum , wp8 bir umut. :dry:

doctorrr

doctorrr

Üye

Nokia'yı bırakalı çok oldum , wp8 bir umut. :dry:
androidi kullanamadım karışık :dry: ios pahalı :off: nokia tutuk :o gidip n9 alacam ona da aklım ermez bana göre değilki :dry: bb alacam işimi görmez :zzz: şu piyasada harbiden yapan bi marka varmı acaba +o(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

androidi kullanamadım karışık :dry: ios pahalı :off: nokia tutuk :o gidip n9 alacam ona da aklım ermez bana göre değilki :dry: bb alacam işimi görmez :zzz: şu piyasada harbiden yapan bi marka varmı acaba +o(
kafamı karıştırdın :allalla:

Türe

Türe

Üye

Android karışık biraz ama bir hafta kullan herşeyini öğrenirsin :ok2:

15097

15097

Üye
Bu sabah sayfasına girdim.
Dili türkçe yaptım.
Yazısına tıkladım.
Bu sayfa açıldı.
Turkey i seçtim.
Karşımda sadece 610-710-800 Modelleri yer aldı :(

Lakin İngiltere Fransa gibi ülkeleri seçince çıkan görüntüler ve alıntılar(twitter vs.) turkeyi seçince coming soon yani düzenlenme aşaması olarak çıkıyor. Bunun sonuçlarını sayfa tam anlamda düzenlenincede görebiliriz :)
İbretlik tespit :alkis

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
KayraBey

KayraBey

Üye
Gelmese de büyük bir eksiklik olacağını düşünmüyorum :)

serinaga

serinaga

Üye
:bilmm

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Türkiye genel müdürünün demek istediği olayın farklı olduğunu destek hattını arayınca görürsünüz.

Lumia serisi destek hattı ve nokia tr tarafından gelicek deniliyor ama global 900 ün yolları taşlı diyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...