papakudioflu
Emekli Yönetici
Nokia Türkiye genel müdürünün demek istediği olayın farklı olduğunu destek hattını arayınca görürsünüz.
Lumia serisi destek hattı ve nokia tr tarafından gelicek deniliyor ama global 900 ün yolları taşlı diyor
Olay burada karışıyor zaten. Çünkü Nokia destek hattının verdigi bilgiler Nokia Türkiye tarafından değil Nokia global tarafından sağlanıyor. Nokia global ne verirse o bilgiler destek hattından veriliyor verilen dısında bir bilgiyi açıklamıyorlar. Ama destek hattı da ilk etapta 800 gelecek daha sonra serinin diğer modelleri gelicek diyor.
Ben şahsen wp8 li lumia ları bekliyorum
Ağustosun 3'ü olmuş bu saatten sonra gelsede pek önemli değil diye düşünüyorum.
Öyle. Şunun şurasında WP8'e kalmış 2 ay...
2 ay için Lumia 900'ü getirmezler artık...
İyide ben bunda mantık göremedim,insanlar wp8 gibi okyanus dururken,neden derede yüzsün ki
yanliz elop'un bir aciklamasi vardi bu konuda onu da hatirlatirim;wp8 cihazlari cikartsak da mevcut wp7.x serisi lumialarin satişina devam edecegiz diyordu.
yanliz elop'un bir aciklamasi vardi bu konuda onu da hatirlatirim;wp8 cihazlari cikartsak da mevcut wp7.x serisi lumialarin satişina devam edecegiz diyordu.
İyide ben bunda mantık göremedim,insanlar wp8 gibi okyanus dururken,neden derede yüzsün ki
Satsa ne yazar kanada kargasi bi lumia800 gelebilir o da wp8lerle birlikte diğerlerini pek beklemeyin
Valla şu anki nokia (symbian ekibi hariç) nokia değil microsoft o yüzden beni pek bağlamiyor
Öyle deme dostum,wp li bir lumia yı eline alıp bir kullansan eminim seversin.Valla şu anki nokia (symbian ekibi hariç) nokia değil microsoft o yüzden beni pek bağlamiyor
Valla şu anki nokia (symbian ekibi hariç) nokia değil microsoft o yüzden beni pek bağlamiyor
Öyle deme dostum,wp li bir lumia yı eline alıp bir kullansan eminim seversin.
mesela bugün can geldi yanima bir iki dakika cihazi kurcaladi akli karişti n9dan caymak uzereydi en son
Öyle deme dostum,wp li bir lumia yı eline alıp bir kullansan eminim seversin.
dişardan oyle gorunebilir ama şunu unutma bu avrupalilar tarih boyunca hep sinsi planlar yapmişlardir. Herkesin bir hesabi vardir mutlaka.
O kadar mı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?