dakamon
Üye
Ön kameralar neden bu kadar az ya bence artık buna da bir el atıp belli bir standrt getirseler ve bu standrt ta 2mp olsa en az bariCihazın teknik detayları ilk sızdığında ön kamera sensörü için benimde hiç beklemediğim şekilde 5 Megapiksel olduğunu belirtmişlerdi. Ancak ön kamera hakkında bir düzeltme yapılması gerekli cihazda 5 değil 0,9 megapiksellik bir ön kamera mevcut.
donanım ideal ama fiyatı yüksek. türkiye'ye 1400'den aşağı gelmez.
330 avro 1000 TLye yakın. vergisi falan rahat 1400 den giriş yapar ama 1200'e düşebilir. bu arada 330 avro neredeki fiyat onu bilmiyorum.Biraz fazla bir rakam söylemişsiniz.
1200 TL civarı olacaktır.
Kavisli 2.25 mikron Gorilla Glass 3830'un cam kenarları kavisli mi bana mı öyle geldi?
Türkiyede 100 tl olur hadi min 90 tl olsunLumia 830 Pureview kamerasının iç hatları:
Lumia 830 Katlanabilir Kablosuz Şarj Kapağı 24,90€
É normal zaten 25€=72TL o kadarda kalırsa yine iyi.Türkiyede 100 tl olur hadi min 90 tl olsun
En iyi ihtimali söylim dedimÉ normal zaten 25€=72TL o kadarda kalırsa yine iyi.
Orijinal silikon kılıflar bile 60-70₺ fiyatlara sahip olabiliyor, bunların içinde bir de Qi kablosuz şarj desteği var uçuk değil böyle bakarsak.En iyi ihtimali söylim dedimbirileri hop kardeş ne yaptın sen ya demesin diye
Hımm.. Tamam....Orijinal silikon kılıflar bile 60-70₺ fiyatlara sahip olabiliyor, bunların içinde bir de Qi kablosuz şarj desteği var uçuk değil böyle bakarsak.
S600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfenAbi işlemciyi s600 koysalar tam olacak. S400 ne ya. Ama telefon cidden çok güzel, sadece oyun oynanmaz
S600 tutmadı. Sanırım üreticiler ona verecekleri parayla s800 koyarlarS600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen
HTC Desire 820'de Snapdragon 615 kullanıldı yanlış bilmiyorsam.S600 tutmadı. Sanırım üreticiler ona verecekleri parayla s800 koyarlarpek randıman vermiyor diyorlardı ama s610 615 gibi ürünler çıktı belki onlarda ilerleyen zamanlarda bir şeyler görürüz
Oyun oynatmaz diye. Harbiden abi bir telefona bak bir de işlemcisine SD400 ismi bile yakışmıyor, ıyyyS600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen
Benim kastım S600'ün pek tutulmadığını işaret etmekti.Oyun oynatmaz diye. Harbiden abi bir telefona bak bir de işlemcisine SD400 ismi bile yakışmıyor, ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?