Haber Lumia 830 Tanıtıldı!

dakamon

Üye
Ön kameralar neden bu kadar az ya bence artık buna da bir el atıp belli bir standrt getirseler ve bu standrt ta 2mp olsa en az bari

QSD 400 ve 1 GB RAM

930 akar

Tepkiler: Aybin.Kilic

Emre

Üye
Bıktım lumiadan morex tanıtımı yapacaklarmış yakında

Biraz fazla bir rakam söylemişsiniz.
1200 TL civarı olacaktır.
330 avro 1000 TLye yakın. vergisi falan rahat 1400 den giriş yapar ama 1200'e düşebilir. bu arada 330 avro neredeki fiyat onu bilmiyorum.
200 dolarlık moto g 800 liradan geldi. 650 $lık amiraller 2200-2400 den giriş yapıyor.

830'un cam kenarları kavisli mi bana mı öyle geldi?

PureFood

Üye
Ben bu cihazı nedense çok sevdim, alasım geldi valla. Ufak 930 diyeceğim, değil. Donanım olarak ufak. Yani 1000 civarında beklesem çok mu düşürdüm fiyatı diyesim geldi ama bu telefonu 1300'lerde görürsem üzülürüm.

Tepkiler: Esendağlı

beats

Üye
Lumia 830 Pureview kamerasının iç hatları:

Lumia 830 Katlanabilir Kablosuz Şarj Kapağı 24,90€

Tepkiler: Murat Alper, ceza87 ve skynet

beats

Üye
En iyi ihtimali söylim dedim birileri hop kardeş ne yaptın sen ya demesin diye
Orijinal silikon kılıflar bile 60-70₺ fiyatlara sahip olabiliyor, bunların içinde bir de Qi kablosuz şarj desteği var uçuk değil böyle bakarsak.

Abi işlemciyi s600 koysalar tam olacak. S400 ne ya. Ama telefon cidden çok güzel, sadece oyun oynanmaz

Tepkiler: Dexter Morgan

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi işlemciyi s600 koysalar tam olacak. S400 ne ya. Ama telefon cidden çok güzel, sadece oyun oynanmaz
S600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen

dakamon

Üye
S600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen
S600 tutmadı. Sanırım üreticiler ona verecekleri parayla s800 koyarlar pek randıman vermiyor diyorlardı ama s610 615 gibi ürünler çıktı belki onlarda ilerleyen zamanlarda bir şeyler görürüz

S600 tutmadı. Sanırım üreticiler ona verecekleri parayla s800 koyarlar pek randıman vermiyor diyorlardı ama s610 615 gibi ürünler çıktı belki onlarda ilerleyen zamanlarda bir şeyler görürüz
HTC Desire 820'de Snapdragon 615 kullanıldı yanlış bilmiyorsam.

Oyun oynatmaz diye. Harbiden abi bir telefona bak bir de işlemcisine SD400 ismi bile yakışmıyor, ıyyy