alparslan46
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım ben başlıkta tutulmadı diye birşey yazmadım.sadece açıklamada kendi fikirlerimi yazdım tutulmadı yada tutulmayacak dedim.başlığın çok saçma tutulmadı değiştireceğim demen 4. çeyrekte 4.4 milyon satmış ve ve bu birincisi çeyrek te 5 milyonu geçeceği haberleri var ve senin o küçük eksikler APOLLO+ güncelleme si ile Microsoft halletmiş
ya ikinci el olarak satacagi 820 1250 lirami?Mantıklı diyen arkadaslar sarhoşlar mı ya1250 tl ustune 500 etti sana 1750. S3 zaten 1350 tl. Dostum çok mantıksız bir takas olur. 500 tl çok. 1 ay olmus daha telefonun. Nette elden bence 1100 tl ye rahatlıkla satabılırsın. En kötü 1000 tl ye alıcısı çok cıkar
ya ikinci el olarak satacagi 820 1250 lirami?
1250+500 demissin
1 aylık telefon. 1250 tl değil tabi iyi okuNette kendi satsa 1000 tlden asagı satmaz. ustune 500 koysan 1500 tl. E yıne 150 tl zararda olur. Bu mınımum tabı. Telefonu 1050 1100 tl yede satabılır ?
1250+500 demissin
O arkadaşa mal olacak fiyatı. Sonuçta 500 tl verıncede 1 ay ıcınde cebinden 1750 tl çıkacaktı. Herneyse anladık zatenSıkıntı yok.
arkadaşlar s3 ü bugün aldım inanın lumiadan sonra sanki hapishaneden çıkmış mahkum gibi hissettim kendimi.eğer nokıa wp8 i biraz özgür bırakmazsa şimdiye dek kullandığım tüm telefonlar nokıa olmasına rağmen şahsi görüşüm bir dha nokıa almam
arkadaşlar s3 ü bugün aldım inanın lumiadan sonra sanki hapishaneden çıkmış mahkum gibi hissettim kendimi.eğer nokıa wp8 i biraz özgür bırakmazsa şimdiye dek kullandığım tüm telefonlar nokıa olmasına rağmen şahsi görüşüm bir dha nokıa almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?