ya telefona hiç resim müzik atmadım biraz uygulama ve oyun yükledim zaten telefon hafızasında 2.80 gb uygulamalar var 2 küsür gb diğer yazıyor.o diğer yazanları bulamadım bir türlüTamam 5.5 gb hafıza uygulamaya yeterde artar bile
rkadaşlar ben telefona biraz uygulama yükledim şimdi hafıza dolu dedi.uygulamaları hafıza kartına kuramaz veya taşıyamazmıyım.bunun bir çözüm yolu yokmu
Arkadaşlar aynı dert bende de var nokia müşteri hizmetlerini aradım bana şunu söylediler ; '' uygulamalar sadece telefon hafızasına kurulabilir kesin ve net resim ve videolar hafıza kartına atılır.''
iyi ama 1. video indirme uygulaması var bir saatlik bir film 1.5 gb tutuyor bunu da telefonunu hafızasına yüklüyor. telefon hafızası felç oluyor tabii
2.yüzlerce uygulama var 2 gb tel hafızasını nasıl kullanıcaz çok saçma 16gb hafıza kartında kuzu kuzu yatarken
3.yeni güncellemeyle düzelir diye bekliyorum ama pek mümkün görünmüyor son güncellemeleri aldım hergün yeni güncelleme kontrol etmekten bıktım.
4.telefon çok güzel ama saçma bir sorundan dolayı aldığıma pişman oldum.

inşallah dediğiniz gibi getirirler yoksa böyle saçma bişey olamaz . 8gb neye yeticek mağaza gittikce gelişiyor e oyunlar da ona göre çıkıyor. oyunların boyutları git gide yükselmeye başladı . zaten 1.bilmem kaçını sistem kullanıyor e bize ne kaldı ?
Hafıza kartına uygulama kurma özelliğini mecbur getirmek zorundalar.
Canınızı sıkmayın.
Şimdilik sabır göstererek idare etmeye çalışın.
En geç temmuz ayında Microsoft'tan güzel bir güncelleme gelmesini bekliyoruz.
Mayıs-Temmuz aralığında tetikte olun![]()
inşallah dediğiniz gibi getirirler yoksa böyle saçma bişey olamaz . 8gb neye yeticek mağaza gittikce gelişiyor e oyunlar da ona göre çıkıyor. oyunların boyutları git gide yükselmeye başladı . zaten 1.bilmem kaçını sistem kullanıyor e bize ne kaldı ?
Bilinçli kullanıcı olduktan sonra sorun olmaz. Symbian işletim sisteminde hafıza kartını sokmeden önce hafıza kartını çıkart diyorduk ondan sonra söküyorduk sorun olmuyordu. Bence bu çok temel birşey. lumia da bu zamanda olmaması çok büyük eksiklik. 32GB'a kadar destekli olsun dursun ne işe yarar o zaman gider usb bellek alırım aynı şey :Uygulamaları Hafıza Kartına Yüklemek Biraz Sakıncalı Aslında Hafıza kartının çıkışı halinde uygulamalar felç.