Lumia 820 Titreşim problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Sosyete16

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Titreşim problemi
Merhaba arkadaşlar gelen çağrılarda telefon zil sesi ile birlikte bir kere titriyor sonra sadece zil sesi çalmaya devam ediyor bu sorun sade bendemi yoksa tüm L820 lerdei oluyor ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Murat verilebilecek tüm cevapları ve bilgileri vermiş ama ben uyuzluk olsun diye bir şeyler yazayım dedim:d::hih:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uyuz :zong:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
duruuun ben bu işi cozmuştum ama nasil oldugunu unuttum.

Hah hatirladim: Aslinda Windows Phone'de zil sesi titreşimi bir kere titremiyor. Bu zil sesi melodisiyle alakali. Yani melodi başlayip bitene kadar bir titriyor. Melodi başa döndugunde titreşim de bir kere daha titremeye başliyor. Fakat zil sesi melodiniz uzun olursa telefon bir kere titrer ikinciye titremesini beklerseniz arayan kişi kapatir:ehe

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve skynet
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yani 3sn gibi kısa bir melodi atayalım o zaman 3snde bir titrer biz de dışarda rahat ederiz diyorsun?? iyiymiş :)

ÖEY

ÖEY

Üye
WP8'de burnundan kıl aldırmıyor he:naughty:

serecans

serecans

Üye

Hah hatirladim: Aslinda Windows Phone'de zil sesi titreşimi bir kere titremiyor. Bu zil sesi melodisiyle alakali. Yani melodi başlayip bitene kadar bir titriyor. Melodi başa döndugunde titreşim de bir kere daha titremeye başliyor. Fakat zil sesi melodiniz uzun olursa telefon bir kere titrer ikinciye titremesini beklerseniz arayan kişi kapatir:ehe

hahahaha teşekkürler

serinaga

serinaga

Üye

Hoppan gangnam Style, bu nassı titreşim yahu ?

aselect

Üye
Hoppan gangnam Style, bu nassı titreşim yahu ?

Evet, çalışıyor. Artık 3Sn'de bir titreyen ve ancak bling blong ses çıkaran bir CEP aletim oldu. Henüz telefon mertebesine ulaşamadı ama..!
Windows Programcıları bunu tasarlarken ne düşünüyordu acaba? Aman ha, pil bitmesin falan mı?

Allah sabır versin

Üst Alt