Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 820 Titreşim problemi
Sponsorlu Bağlantılar
Sosyete16
Üye
Konu Sahibi
Lumia 820 Titreşim problemi
Merhaba arkadaşlar gelen çağrılarda telefon zil sesi ile birlikte bir kere titriyor sonra sadece zil sesi çalmaya devam ediyor bu sorun sade bendemi yoksa tüm L820 lerdei oluyor ?
ponçikEnişte
Üye
820yi geç tüm WPlu telefonlarda öyle güncelleme ile düzeltilmesi dilekleri de iletildi microsoft'a artık uygun görürlerse inş ilerde
Murat verilebilecek tüm cevapları ve bilgileri vermiş ama ben uyuzluk olsun diye bir şeyler yazayım dedim
ponçikEnişte
Üye
uyuz
papakudioflu
Emekli Yönetici
duruuun ben bu işi cozmuştum ama nasil oldugunu unuttum.
Hah hatirladim: Aslinda Windows Phone'de zil sesi titreşimi bir kere titremiyor. Bu zil sesi melodisiyle alakali. Yani melodi başlayip bitene kadar bir titriyor. Melodi başa döndugunde titreşim de bir kere daha titremeye başliyor. Fakat zil sesi melodiniz uzun olursa telefon bir kere titrer ikinciye titremesini beklerseniz arayan kişi kapatir
ponçikEnişte
Üye
yani 3sn gibi kısa bir melodi atayalım o zaman 3snde bir titrer biz de dışarda rahat ederiz diyorsun?? iyiymiş
Hah hatirladim: Aslinda Windows Phone'de zil sesi titreşimi bir kere titremiyor. Bu zil sesi melodisiyle alakali. Yani melodi başlayip bitene kadar bir titriyor. Melodi başa döndugunde titreşim de bir kere daha titremeye başliyor. Fakat zil sesi melodiniz uzun olursa telefon bir kere titrer ikinciye titremesini beklerseniz arayan kişi kapatir
Evet, çalışıyor. Artık 3Sn'de bir titreyen ve ancak bling blong ses çıkaran bir CEP aletim oldu. Henüz telefon mertebesine ulaşamadı ama..!
Windows Programcıları bunu tasarlarken ne düşünüyordu acaba? Aman ha, pil bitmesin falan mı?