Öneri lumia 820 sim karta numara kaydetmek

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dosyaları görmeden nasıl yükleme yapılır ki.
.xap biçimindeki bir dosyayı hafıza kartına atın ve telefona taktıktan sonra mağaza kısmına girdiğinizde sd kard diye bir seçenek çıkıyor orada uygulama ve oyun çıkıyor ve oradan kur diyorsunuz bu kadar basit ve ayrıca hafıza kartı ile degilde telefon hafızasına atarakta yaparsanız uygulama ve oyun direk kurulur yani öyle bir sorun yok sadece hafıza kartına uygulama veya oyun kurulmuyor her şey telefon hafızasına kuruluyor

• Beğen
Tepkiler: nsren

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
.xap biçimindeki bir dosyayı hafıza kartına atın ve telefona taktıktan sonra mağaza kısmına girdiğinizde sd kard diye bir seçenek çıkıyor orada uygulama ve oyun çıkıyor ve oradan kur diyorsunuz bu kadar basit ve ayrıca hafıza kartı ile degilde telefon hafızasına atarakta yaparsanız uygulama ve oyun direk kurulur yani öyle bir sorun yok sadece hafıza kartına uygulama veya oyun kurulmuyor her şey telefon hafızasına kuruluyor
bu bilgi gerçekten çok iyi oldu. Bu işlemler için unlock filan yapmaya gerek var mı peki.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu bilgi gerçekten çok iyi oldu. Bu işlemler için unlock filan yapmaya gerek var mı peki.
mağazada bulunan uygulamarı .xap olarak indirip atarsanız hayır ancak benim gibi geliştirici hesabı alıp kendi yaptığınız programı denemek için evet geliştirici hesabı ile bir kaç şey yapmanız gerekiyor

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:. Yok ben program yapmaktan anlama.eğer sen anlıyorsan bir tane klavye uygulaması yap vallahi yok satarsın:) ilk ben alırım hatta:)

serinaga

serinaga

Üye
gerçekten çok fazla eksik var. Dosya yöneticisini olmaması,rehber meselesi,harici biyerden uygulama yükleyememek. Bunlar beni soğutmaya başladı gerçekten. Ve bunlarla ilgili bir çalışmada yok. Sanırım çok sürmez benim wp macerası.

Arkadaşım WP'de bunları bekleme, lakin çok daha süper özelliklerin geleceğinden de endişen olmasın, yavaş yavaş ama emin adımlarla, tıpkı Apple gibi ...

• Beğen
MrtAltg

MrtAltg

Üye
hotmail.com a girin live hesabınızla kişilere girin üst kısımda yönet yazar dışarı aktar ile rehberinizi bilgisayarınıza aktarın daha sonra gmail yine rehber bu seferde içe aktar ile rehberi android cihaza aktarabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve nsren
4MaGuS

4MaGuS

Üye
:tşk:. Yok ben program yapmaktan anlama.eğer sen anlıyorsan bir tane klavye uygulaması yap vallahi yok satarsın:) ilk ben alırım hatta:)
ben c# hakkında orta düzey bilgim var bende wp yi için bilmiyorum ancak öğrenemeye çalışıyorum şuan aklımda başka bir şey var ancak klavye nasıl yapılır hiç bilmiyorum onuda eklerim listeme ancak süre veremem

• Beğen

Üst Alt