lumia 820 pc bağlantı sorunu acil!!

Sponsorlu Bağlantılar

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 pc bağlantı sorunu acil!!
arkadaşlar 2 gün önce lumia 820 aldım. gayet memnunum telefondan. ama ne yaptıysam bir türlü telefonu pc ye bağlayamadım. usb kablosunu taktıgımda kamera olarak görüyor. yüklemediğim program falan kalmadı ama bi türlü halledemedim. işletim sistemim win xp sp3

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çıkarılabilir depolama aygıtı olarak görmesi lazım.PC'den kaynaklı otomatik çalıştırma ayarlarında bir sıkıntı var gibi

alical33

alical33

Üye
xpde çalışmaz vista son sürüm ve üstü işletim sistemlerinde bağlayabilirsin

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bilgisayarim > Yonet > Aygitlar Bolumune Bir Bak Bakalim .. Telefon Ile Ilgili Birsey Var Mi .?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İşletim sisteminizden kaynaklı bir sorun ya da uyumsuzluk var gibi görünüyor. :hmmm

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
evet aygıt yöneticisinde telefonun ismi falan görünüyor soru işareti var.

- - - Eklendi - - -

Çıkarılabilir depolama aygıtı olarak görmesi lazım.PC'den kaynaklı otomatik çalıştırma ayarlarında bir sıkıntı var gibi

depolama aygıtı olarak görmüyor işte. sorun orda. kamera olarak görüyor sadece :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet aygıt yöneticisinde telefonun ismi falan görünüyor soru işareti var.

- - - Eklendi - - -

depolama aygıtı olarak görmüyor işte. sorun orda. kamera olarak görüyor sadece :)
bilgisayarını usb sürücü ayarlarında otomatik kullanda kamera varsayılan seçili olabilir mi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende ilk defa simdi bağladım sorun yok müzik attım ringtones kısmına zil sesleri kısmında var ama muzik bölümünde yok

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
flash bellek mp3 falan taktıgımda normal aygıt olarak görüyor. galiba windows phone winxp için fazla gelişmiş :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende xp ama sorun yok

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
wp8 sadece win7 ve win8 diye okudum az önce kendi sitesinin bağlantı destek bölümünde.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Dediğim gibi biraz önce taktım mp3 attım ve zil sesleri içerisinde görüyorum

Üst Alt