ekran çözünürlüğü 480*800. Sizce yeterli mi? ilk 1000 kişinin arasına girince herhangi bir hediye var mı?
kablosuz şarj plate'i hediye ediliyor. Lumia820'de kullanılan ekran lumia900 ile aynı. Uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten başarılı bir ekran. Ayrıca lumia820,değiştirilebilir kapak&batarya,hafıza kartı desteği,ekran çözünürlüğünün düşük olması sebebiyle lumia920'den daha yüksek performans vermesiyle fark yaratıyor.
burada yüksek performans derken neyi kastettiğini tam anlamadım Ali abi,şimdi bizim ekranlar daha canlı duruyorsa acaba neden daha düşük ekrana göre daha az performansı olur diye düşünüyorum
batarya,hız,arayuz geçişleri gibi durumlarda. Zaten wpbench uygulamasını telefona indir bir test yap sonuçları listedeki lumia820'lerle karşılaştır farkı görürsün.
ya ben maraş ta avea bayilerinde araştırdım bugün daha gelmedi dediler.anlaşılan hediyeleri kaçıracaz
kablosuz şarj plate'i hediye ediliyor. Lumia820'de kullanılan ekran lumia900 ile aynı. Uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten başarılı bir ekran. Ayrıca lumia820,değiştirilebilir kapak&batarya,hafıza kartı desteği,ekran çözünürlüğünün düşük olması sebebiyle lumia920'den daha yüksek performans vermesiyle fark yaratıyor.
ya ben maraş ta avea bayilerinde araştırdım bugün daha gelmedi dediler.anlaşılan hediyeleri kaçıracaz
İnternet mağazası mı?aveanın mı
internet magazasindan al bence bekleme onlara gelmesini.
İnternet mağazası mı?aveanın mı

benim bildiğim kadarıyla yok
evet yok mu yoksa![]()