Lumia 820 nasıl bilirsiniz? kullanan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 nasıl bilirsiniz? kullanan var mı?
Arkadaşlar lumia 820 kullanan arkadaşlar varmı aramızda? Ekran çözünürlüğü hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu telefonu almaya karar verdim fakat sizin görüşlerinize başvurmak istedim.

komando04

komando04

Üye
valla 920den hız olarak hiçbir farkı yok gerçekten oda süper cihaz hem daha çok avantajları var bir an önce al ilk bin kişiden ol hayırlı olsun şimdiden

PureFood

PureFood

Üye
Pişman olmazsın kardeşim. Bu kadar.

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
ekran çözünürlüğü 480*800. Sizce yeterli mi? ilk 1000 kişinin arasına girince herhangi bir hediye var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekran çözünürlüğü 480*800. Sizce yeterli mi? ilk 1000 kişinin arasına girince herhangi bir hediye var mı?

kablosuz şarj plate'i hediye ediliyor. Lumia820'de kullanılan ekran lumia900 ile aynı. Uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten başarılı bir ekran. Ayrıca lumia820,değiştirilebilir kapak&batarya,hafıza kartı desteği,ekran çözünürlüğünün düşük olması sebebiyle lumia920'den daha yüksek performans vermesiyle fark yaratıyor.

komando04

komando04

Üye

kablosuz şarj plate'i hediye ediliyor. Lumia820'de kullanılan ekran lumia900 ile aynı. Uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten başarılı bir ekran. Ayrıca lumia820,değiştirilebilir kapak&batarya,hafıza kartı desteği,ekran çözünürlüğünün düşük olması sebebiyle lumia920'den daha yüksek performans vermesiyle fark yaratıyor.

burada yüksek performans derken neyi kastettiğini tam anlamadım Ali abi,şimdi bizim ekranlar daha canlı duruyorsa acaba neden daha düşük ekrana göre daha az performansı olur diye düşünüyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

burada yüksek performans derken neyi kastettiğini tam anlamadım Ali abi,şimdi bizim ekranlar daha canlı duruyorsa acaba neden daha düşük ekrana göre daha az performansı olur diye düşünüyorum

batarya,hız,arayuz geçişleri gibi durumlarda. Zaten wpbench uygulamasını telefona indir bir test yap sonuçları listedeki lumia820'lerle karşılaştır farkı görürsün.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
buyurun arkadaşlar lumia820'nin wpbench sonuclari. Birazdan lumia920'ninkini de ekliyorum.

nanotex

nanotex

Üye
Haksızlık arkadaş ben de isterim şarj paleti :D

komando04

komando04

Üye

batarya,hız,arayuz geçişleri gibi durumlarda. Zaten wpbench uygulamasını telefona indir bir test yap sonuçları listedeki lumia820'lerle karşılaştır farkı görürsün.

he anladım abi teşekkürler,ben performans diyince ekranın netlik performansı sandım +bide renk dolgunluğu sandım

alparslan46

Üye

ya ben maraş ta avea bayilerinde araştırdım bugün daha gelmedi dediler.anlaşılan hediyeleri kaçıracaz

hsngul44

hsngul44

Üye
ali abi ben lumia 820 alayımmı ne dersin avea kullanıyorum ayda 59 lira ödeyeceğim 24 ay

hsngul44

hsngul44

Üye
ha bide abi lumia 820 nin kamerası
note 2 gibi kaliteli çekimler yapıyormu ve hangisi üstün kamera konusunda

alical33

alical33

Üye
kamerası note 2 den daha iyi note2 çok açık çekiyor renkleri

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu nerelere geldi. Tek merak ettiğim pixeller çok belli olurmu?

• Beğen
Tepkiler: serinaga
qwerty41

qwerty41

Üye
pixellerin belli olacagını pek sanmıyorum ekranın amoled olması renklerin dolgun gözükmesini sağlıyor hatta bir videoda 920den daha dolgun renk verdiğine şahit oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt