lumia 820 müzik çalardan ses çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
lumia 820 müzik çalardan ses çıkmıyor
Arkadaşlar telefonu aldığımda bir sorun yoktu. Fakat ne olduysa müzik çalardan çok az ses çıkıyor. Ses seviyesi 30'dayken kulağınızı hoparlöre dayarsanız sesi ancak işitirsiniz. Diğer müzik uygulamalarında bu sorun yok. Sadece kendi müzik çalarında böyle bir sorunla karşılaştım. Öncelerde böyle bir sorun yoktu.

charmingraul

charmingraul

Üye
dostum bende de lumia 920 var o sorunu ben de bir kez yaşadım ama telefonu kapatıp tekrar açtığımda normal haline döndü sen de bir dene istersen :oke:

__hacı__

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende de lumia 920 var o sorunu ben de bir kez yaşadım ama telefonu kapatıp tekrar açtığımda normal haline döndü sen de bir dene istersen :oke:

Telefonu kapatıp tekrar açtım. Sorun çözüldü.

dedereis123

dedereis123

Üye
yazilimsal anlamda baya sorunu var insallah guncellemede duzelir , duzelmezse zaten yazik paramiza

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: isiyinler
nanotex

nanotex

Üye
Aynı sorun bende de var deli oluyorum. Nokia ya mesaj attım yeni güncellemeyi bekleyin dediler

kami55

kami55

Üye
hepinize slm arkadaslar 820 bende alacaktım avea bayisine gittim arkadasım orda calısıyor onunla danıstım elimizde yok dedi işterim ancak gelir telefon sekli olarak begeniyorum 8 senedirde nokia kullanıyorum coğu arkadas sorunları var tavsiye eden yok kullanan arkadaslar nasıl iyimi sesi güzelmi ses yüksekli nederece 5800 kadar varmı uygulama olarak nasıl lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt