Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLumia 820 mi satıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
Lumia 820 mi satıyorum
Arkadaşlar iphone 4s veya 4 almak için 820 yi satıyorum. Telefonum garantili ve temizdir. İphone 4 veya 4s ile takas olur.
ogzhnoTr
Üye
4ile takas etme lumia 620 iphone 4den iyi 4s ile takas et
osmanmert99
Üye
Ne lumia 820 ve iPhone 4 mü? Dostum lumia 820 iPhone 5 seviyesinde bir cihaz. Hadi 4S neyse de sakın 4 le takas etme pişman olursun. Satma nedenin nedir?
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
oyun sıkıntısı. Evde 3 ogrenci jalıyoruz birisi iphone 5 oteki g2 kullanıyor, hobbit diye bi oyun var onu oynamak istiyorum. Ağrıda oğrenciyim, burda telefoncuya gittim iphone 4s in ûstüne 600 tl istiyor adam. Bunun ikinci el piyasası hiçmi yok yav
avast
Üye
4s in ikinci eli 700 800 zaten nasil 600 isteyebilir ya
maydinmaydin
Üye
gittigidiyor sahibinden gibi sitelere koy oradan sat bari.
ÖEY
Üye
Temiz ve garantisi devam eden 4s 1000tl civarı ama yinede çok istemiş senden para.Bu arada Hobbit oyununu oynadım bir süre. Güzel oyun ama ilerlemek çok zor. İlla ki oyun içi satın almaya yönlendiriyor seni. Bir de ittifaklar sürekli saldırıyor. O yüzden silmiştim.
MaxipmaN
Üye
820 iphone 5 etmez atıp tutmayın
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
hobbitde 70 lvl hesabım var zaten. Aynen öyle üste 600 tl istiyolar. Sahibinede verdim ilan
esmeran3
Üye
Kardeşim o telefoncu senin cihazı resmen 200 liraya saymış kusura bakmasında lumia 820 hafife alıncak cihaz değil
PureFood
Üye
iphone 4 minion rush oyununda bile müthiş kasıyor. Yapma etme 4s al. Ha bence 4s bile 820nin yanına yaklaşamaz ama hayırlı olsun şimdiden.
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
yada bunu kardeşime verip avea hat uzerinden 5s alsam nasıl olur ? Öyle boyle bu telefon gidecek