Lumia 820 Güncelleme Geldi :)

Konu Sahibi
Tamamdır ali kemal hocam hemen yüklüyorum Şuan için gözle görülebilir bir hızlanma ve akıcılık var cihazda (psikolojik değil) Kapasite kontrol sorunsuz bir şekilde çalışıyor (3 saniyede daire açılıyor)Diğer klasörü 9,3 megabyte civarında. başkada benim görebildiğim bir fark yok

Gözünüz aydın arkadaşlar, geç oldu ama güç olmadı.
Güncellemeniz hayırlı olsun.

Tepkiler: umutgidik
Gözünüz aydın, hayırlı olsun.

Geç olsun temiz olsun kapasite kontrolü sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yok L920 kullanıcıları için hafıza problemi olmasa da 820 kullanıcıları için büyük problem teşkil ediyordu..

Hayırlı olsun
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

hayırlı olsun arkadaşlar

coktan yuklendıde fazla fark yok gıbı kullanarak gorecegız.bu arada sen telefonu kullanmıyomusun o hafıza nedir oyle

Lumiance

Üye
Moralinizi bozmak istemem beyler ama ilk yüklediğimde bende de sorunsuz çalışıyordu kapasite kontrolü

eSpi0n

Üye
benim telefonda hiç bir değişiklik olmadı versiyon değişti ama kapasite kontrolü hala aynı ayarlara baktım yeni bir bölümde eklenmemiş yardım edin arkadaşlar (

Tepkiler: csH

smltrl

Üye
Yükledim ve sürekli dönüyor kapasite kontrolü

Düzeltme: Sağa kayınca düzeliyor.

lebron06

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yükledim ancak diğer klasörü hala 3 gb kapasite kontrolü falan geldi ama bununda düzelcegini zannediyordum sizdede öylemi yada nasıl düzeltirim bunu?

arkadaşlar güncellemeyi yükledim ancak diğer klasörü hala 3 gb kapasite kontrolü falan geldi ama bununda düzelcegini zannediyordum sizdede öylemi yada nasıl düzeltirim bunu?

bende de 1.9 gb diğer klasörü ve silemiyorum yine. ne işe yaradı ki bu güncelleme?

serinaga

Üye
Bende yükledim arkadaşlar sabahın köründe, 45-50 dk. sürdü güncelleme, nihayetinde az önce açıldı ve telefonumdan yazıyorum ...

saynesim

Üye
Hayırlı olsun lumia 820 kullanan arkadaşlara

lebron06

Üye

bu soruma cevap verebilecek yokmu arkadaşlar?