Lumia 820 Güncelleme Geldi :)

Konu Sahibi
Lumia 820 Güncelleme Geldi :)
22:30 itibariyle Lumia 820'lerede güncelleme geldi arkadaşlar. Şuan indiriyorum detayları paylaşacağım.

Tepkiler: BrahimOkumus

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun. o degilde sona kalan dona kalır olmayacak gibime geliyor. belki de lumia renk profilleri vardır güncellemede.içimden bir ses lumia920&620 güncellemesinden fazlası olacagını söylüyor bu güncellemenin.

Tepkiler: csH ve umutgidik
    Konu Sahibi
Saol Ali kemal Hocam, Şuan yükleme bitmek üzere. Detayları elimden geldiğince paylaşacağım umarım dişe dokunur değişiklikler olmuştur

Konu Sahibi
Hayırlı olsun dostum şuan çarklar dönmeye başladı hadi hayırlısı bakalım

Tepkiler: BrahimOkumus
Lumia 820 kullanıcılarına hayırlı olsun merakla bu haberi bekliyorlardı

IVI-Elia

Üye
Lumia 820 kullanıcılarına hayırlı olsun...

byibo

Üye
inşallah işe yarar özellikler eklenmiştir en azından bekleyen insanlar için faydalı olmuş olur nokia nın biran önce yeni modeli olan lumialara özelliklede bu dönemde destek vermesi gerekiyor çünkü nokia kullanan herkes şirkete güveniyor benim düşüncelerim bu yönde..

Tepkiler: csH

csH

Üye
vatana millete hayırlı olsun

man20

Üye
gözünüz aydın

Tepkiler: umutgidik
    Konu Sahibi
Resim nasıl ekliyoruz arkadaşlar? kapasite kontrol geldi ve diğer klasörü "sadece" 9 Megabyte (şükür)

Konu Sahibi
Foruma resim eklicem ama nasıl yüklicez hangi resim paylaşım sitesine yüklememiz gerek dostum

Bilgisayarda olmalısın.
Fotoğrafları internete yukleyıp
urlsını kopyalayıp mesaj yazdığın yerdeki resim ktusuna tıklayarak urlyi kopyalayacaksın bu kadar

Konu Sahibi
İbrahim tamamdır dostum yükledim, sen yükleyebildinmi güncellemeyi?

nanotex

Üye
Arkadaşlar lumia 920ye de güncelleme gelmiş

Şaka şaka Hayırlı olsun arkadaşlar

L920 coktan aldı
Yukleniyor daha yeni başladım sarj yoktuda

papakudioflu

Emekli Yönetici
resim upload etmek için imgur uploader uygulamasını telefonunuza yükleyin çok basit