lumia 820 güncelleme geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi hoş da benim yaptığım neydi o zaman? bu sabah yeni bir güncelleme var diye bildirim geldi aynı 920 ve 620de anlatılanlar gibi adımları takip ettim çark vs. sonra da bu oldu
:hmmm Şimdi 1249'dan önceki yazılım yüklüdür diyeceğim olmayacak, o yüzden tam emin değilim. Sen yinede telefon güncelleme'den tekrar kontrol et lütfen.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen abi bu güne kadar portico'suz durmuş olamazsın herhalde :hmmm

braayn

braayn

Üye
sağlık olsun :D

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
yarattığım heyecan için de kusura bakmayın arkadaşlar yanlış alarmmış sanırsam

ferit.61

ferit.61

Üye
Benim anlamadığım bu güncelleme L820 kullananlara da gelecek sanırım ?!
Gelmeyecekse saçma olur 620 ye bile gelmişken. Neden aynı anda bize de gelmedi anlamış değilim ?
Biraz kıl olmaya başladım, hani bir iki gün sonra geliyor durumu olsa eyvallah da. Kesin bilgi de yok sanırım... :off:

Bilgisi olan varsa bu konu hakkında, forumdaki üstadlardan bilgilendirme bekleriz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Herhangi bir açıklama görünmüyor bu konu ile ilgili.

Haber alır almaz sizlerle paylaşacağız :good:

ferit.61

ferit.61

Üye
Eyvallah ardacumhur.

İnşallah gelir yakın zamanda.

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bendeki güncellemenin sebebini buldum sabah klavye için çince dilini indirmiştim ve ondan sonra güncelleme gelmişt kafama takıldıi şimdi tekrar başka bir dil indirdim ve tekrar bir güncelleme daha geldi ve sürüm numaraları değişmemiş. klavyeye dil ekledikçe güncelleme geliyor

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Hala 0% ta duruyor, wifi üzerinden baktim güncelleme var dedi indir dedim ve hala bekliyor 0% oldu 2 saat ...

[/URL][/IMG]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia820 için ertelenmesinin sebebi Kapasite kontrolünün hafıza kartına müdahalesindeki bir aksiliğin devam etmesi olabilir, diyecektim amma 620'lerde hafıza kartı kullanıyor. :ah

sebahattinART

sebahattinART

Üye
ben kontrol ettim güncelleme yok. Herkese farklı zamanlarda mı geliyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hafıza kartı kullanıyor derken hafıza kartınamı kurması abi güncellemeyi tam olarak anlamadımda ?

Toros542

Toros542

Üye
Bende de yok hala bu ne iştir anlamadım ya.:(

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Başlığı adminler kapatırsa iyi olur.
Her defasında heyecanlandırıyor
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hafıza kartı kullanıyor derken hafıza kartınamı kurması abi güncellemeyi tam olarak anlamadımda ?

Hayır hayır bu uygulamanın hafıza kartındaki gereksiz dosyalara ve uygulamalara erişmede sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Pil durumunu tasarruf modunda olduğu için indirmedi güncellemeyi. Normale aldım ve indirdi. Ekran görüntüleri ekte arkadaşlar (yazılım sürümü değişti ve 1308 oldu). Tek eklenen kapasite kontrol.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu an itibariyle adı gecen güncelleme lumia820 icin yayinlanmaya başlamadı. Arkadaşimiz bir yanliş anlama nedeniyle boyle bir paylaşimda bulundu. Herhangi bir bilgi elimize ulaştiginda forumdan bilgilendiririz. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt