Neden?konu locked
Lumialar hakkında bildiğim en iyi şey; Dehşet bir internet hızları var.. Arkadaşımın 920 si ile maxiye girdim şaştım kaldım tıklamamla yüklemesi bir oluyor.. Telefon akıcı kasma denen Symbian'ın hastalığı bunda yok... Efektleri güzel.. Kısacası Symbianın lafı bile edilmez o makinelerin yanında hayırlı olsun... Ben N8'den nasıl kopacağım bilemiyorum .ss.a arkadaslar bugun symbian a veda ettim çünki nokia lumia 820 aldım...telefon hakkında bilgisi olan var mı hani iyi veya kötü şimdiden tşk.ederim...bilgilendirme acısından söyledim.sürç-i lisan ettiysek affola...
Konu başlığı ''Elveda''symbianı bırakması bizi hiç ilgilendirmez 820 hakkında bilgi isterse cep telefonları genel veya wp bölümüne açar olay bu
hayırlı olsun güle güle kullancezbedici yorumuna katılıyorum, alıntı yapmıyorum ki mobil den girenler için eziyet olmasın , biraz uzun da
![]()
Hayırlı olsun bu arada 
Lumialar hakkında bildiğim en iyi şey; Dehşet bir internet hızları var.. Arkadaşımın 920 si ile maxiye girdim şaştım kaldım tıklamamla yüklemesi bir oluyor.. Telefon akıcı kasma denen Symbian'ın hastalığı bunda yok... Efektleri güzel.. Kısacası Symbianın lafı bile edilmez o makinelerin yanında hayırlı olsun... Ben N8'den nasıl kopacağım bilemiyorum .s
symbianı bırakması bizi hiç ilgilendirmez 820 hakkında bilgi isterse cep telefonları genel veya wp bölümüne açar olay bu
telefon diyip gecmemek lazım sonucta yeri geldiğinde en yakın dostumuz bızım düşünün ki bi alıyosunuz onu satana veya kırılana kadar yanınızda en fazla bigün tasımıyosunuz oda unutulursa filan sonucta arkadas gibi.Lumıa lara gelirsek bence saglam giriş yaptı acık solemek gerekırse ılk basta sıcak bakmıyodum ama hosuma gitmeye basladı ne yalan soleyım kullanmakta isterim ayrıca ama beni wp8 de düşündüren tek sey cıkan tum appler paralı app store gibi yapacaklar sanırım (yaparlarsa kalıte artar) hayırlı olsun telefon güle güle kullan
Konu başlığı ''Elveda''
Bunu diyen bir üye belliki uzun zaman symbian kullanmış hatta telefonu vesilesiyle bu bölümde güzel dostluklar edinmiş, keyifli sohbetlere girip çıkmış, yeri geldiğinde hararetli tartışmalara katılmış ki sessizce bırakıp gidesi gelmiyor.. Demekki onun gidişiyle ilgilenecek birileri var... Hem veda hem tebrik... Bu büyük ihtimal bu bölümdeki son konusu ve devamında zaten wpde takılmaya başlayacaktır..
Şahsen ben 2 sene oldu N8 kullanıyorum... Bu foruma N8 sebebi ile üye oldum ve şimdi buranın bir parçasıyım.. Ama gel gelelim ki hiçbirşey Anna-Belle dönemindeki o heyecanlı günlerin yerini tutamaz.. Forumda bu bölümde arkadaş edinmeye başlayarak yayıldım..
Şu an N8'i satsam buraya konu açarım.. Ve ilk yazacaklardan biride pRime olur çünkü onunla taa o zamanlardan beri dostuz.. Benim gidişim onu ilgilendirir.. Ama mesela siz buralı bile olmazsınız.. İşte sorunda burda; Beni tanımıyorsanız neden eşimin dostumun gelip selam vermesinden önce siz yazıyorsunuz? Burada bir muamma yok mu?
Konu kirliliği diyeceksiniz.. Hayır hiçte değil.. Bunu çok önceden söylemiştim yine söylüyorum: Her gün 50 kişi symbiandan başka bir platforma geçse ve bu kişiler bu kategoriye bir gönül borçları oldugu hissiyatıyla konu açsalar ben asla yadırgamam..
Lakin biri sırf karalama kampanyası amacıyla bir veda konusu açarsa ensesine ilk yapışacak olan ben olurum..
Keyifli forumlar..
hayırlı olsun güle güle kullancezbedici yorumuna katılıyorum, alıntı yapmıyorum ki mobil den girenler için eziyet olmasın , biraz uzun da
![]()
hayırlı olsun birgün wp bölümünde karşılaşırız belki de![]()
ama ben burdan kopamam be abi dilek olay 2 sene o kadar cok sey ögrendim ki arkadaslardan hepsine tek tek tşk.ederimHayırlı olsun yeni telin. Bende eski bir Symbian kullanıcısı olarak veda konusu açmadim. Çünkü devamli buraları geziyorum.wp yeni olduğu için pek sıcak gelmedi bana. Internet hizindan bahseden arkadaş s3 teki hızı da bir dene istersen.
bi sıkıntım yok herseyi 4/4 lük suanda hızlı daben sana demedim mi daha erken geçme wp8 e diyearan dur şimdi

hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Uzun sure sıkılmadan kullanacağın bir cihaz almışsın.

Hayirli olsun kardesim gule gule kuulan![]()

Hayırlı olsun telefonu hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan, bu konuda gerekli bilgileri bulabilirsin.
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-820-kullanicilari-kulubu-740601.html