lumia 800 haziranda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 haziranda
izmirin en büyük nokia shopuna gittim lumia 900 ve lumia 800 sordum bana lumia 800 haziranda lumia 900 ise lumia 800 hele bir gelsin hayırlısıyla ondan sonra 900 ve bir kaç model daha gelecek dedi benden telefon numaramı istediler verdim geldiği zaman beni cepten arayacaklar gel al diye herkese hayırlı olsun

Eee tango çıktı, siparişe başladılar demek ki.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
önsiparişe başlarlar ama ben fiyat görmekten yanayım

1000 liradan satarlarsa alıcısı çok olur benden demesi .

Aynen ama kampanya falan olursa olur . Amerikanlara o kadar yaptılar bizede yapsınlar .

klongs

Üye
turkcell yapar tahautlu 3000 tl olur

en yüksek vergiler İTALYA da ve İtalya da ki fiyatlara göre değerlendirme yapacak olursam .
lumia 710: 750 - 800
lumia 800: 950 - 1000 arasında çıkıyor .

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia710 900-950 tl lumia 800 1100 tl civarı olur diye tahmin ediyorum fazla iyimser olmamak lazım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia710 900-950 tl lumia 800 1100 tl civarı olur diye tahmin ediyorum fazla iyimser olmamak lazım

Haklısın abi ama İtalya fiyatları insanı düşündürüyor gelsin görelim ben belki bi ketenpereyle 950 civarına 800 alabilirim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vallaha mı? Garantili mi abi birde simfree ve kayıtlı mı?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi Gökçen abinin abisi gelcekmiş fransadan temmuzds o getirirse alıcam ondan pasaporta işletince 1 sene garanti olur di mi?

Dün nokia destek hattına mail attım bugün aradılar beni mayıs ayında çıkacaktı ama bi aksilik oldu bu ay içerisinde kesin çıkacak dedi ama kesin bi tarih vermedi

- - - Eklendi - - -

Dün nokia destek hattına mail attım bugün aradılar beni mayıs ayında çıkacaktı ama bi aksilik oldu bu ay içerisinde kesin çıkacak dedi ama kesin bi tarih vermedi

papakudioflu

Emekli Yönetici
cikisindan bir gun once sorsan yarin demezler. Nokia Turkiye bu net bir bilgi alamazsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...