lumia 800 hacklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
lumia 800 hacklendi
Uzun zamandir beklenen an geldi ve lumia800 hacklendi.
Filipinli bir hacker olan x-shadow nokia lumia800e custom rom flashlamayi başararak cihazini unlock yapti. Tabi şimdilik cok basit bir yontem degil ama artik cihazlarin rootlanmasi unlock edilmesi ve simkilidinin acilmasinin yolu acildi.

• Beğen
Tepkiler: El Hadimi ve Cihanî Sultan

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
teşekkürler Ali abi :) anlayışın için ayrıca teşekkür ederim :oke: forumda forever number one'sin :yuru

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
artik bootloader kilidiyle ugrasmadan ayni symbiandaki cfw yukleme işlemine benzer bir işlemle cihazlari unlock etmemiz işten bile degil.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Süper haber hünkarım:yuru

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bunu bide basitleştirilerse harikja olacak :D basitleşmesede olur yöntemi video halinde gerekli proığramlarıda bişekide verseler oy oy oy dadından yinmez olur :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Evet Gittikçe Dünya'da Hack ve Güvenlik Aşımı Artıyor :yuru

- - - Eklendi - - -

Abi Haber İçin de Teşekkürler :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:oley güzel haber bu :bud: teşekkürler.

kadem115

kadem115

Üye
heyyt ulen be helal sana filipinli

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Tsk ler dort gozle bekliyorum

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Haber Icin Tesekkurler .. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
işte bu ya helal olsun elemana en çok beklediğim şey buydu windows phone cephesinde.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Nasil yapildiginin bilgisi yokmu denesek

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

bu haberin yayınlandığı sitede resim vardı ve resimde telefon sökülmüş olarak gösteriliyordu.yöntem bilindik evde ugulanacak cinsten değil sanırım +18 :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
var ama cok karışık ben bile yapmaya cesaret edemedim daha. aslında daha dogrusu anlayamadım tam olarak ama direk kabloyla cihazı pcye baglayıp olmuyor.
bilgi alabilirsiniz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
var ama cok karışık ben bile yapmaya cesaret edemedim daha. aslında daha dogrusu anlayamadım tam olarak ama direk kabloyla cihazı pcye baglayıp olmuyor.
bilgi alabilirsiniz.

abi sen bunu zahmet olmazsa tercume edersen ben deney kurbani olurum anlamasamda :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Adam Cihazın İçini Açmış Öylemi Hacklemiş:D Kimse Buna Teşebbüs Bile Etmez Sanırım:D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bilgi alabilirsiniz.

yok benimde yapabilecegim bisey degil bu sistem:)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
cihazın karnını yarıp ameliyat etmem elbette ama yazılımla olan işlerdense en fazla cihazım çöker mantığıyla denerdim başka ne olabilir ki :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
box kullanarak flashlamiş adam. Ama herhangi bir box olur mu yoksa haberdeki box mi gerekli bilmiyorum. Benim box lumia900 e flash atmadi mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt