saynesim
Üye
-
Konu Sahibi
-
gelemedi bi türlü gelemedi
Nokia işte...yok lumia800 de ön kamera malesef
birinci nesil s^3 lerede öyle c6-01 ekranı iyi c7 de nfc var ve tasarımı güzel n8 de kamera hdmı dolby var e7 de fiziksel klavye var...Nokia işte...
Eh işte adamların satış stratejileri bu, bu özelliklerin hepsini bi telefona koysa olmaz mı? hemde nasıl olur ama koymuyor işte. Koysa var ya... of...
birinci nesil s^3 lerede öyle c6-01 ekranı iyi c7 de nfc var ve tasarımı güzel n8 de kamera hdmı dolby var e7 de fiziksel klavye var...
koysa bile abi sistemden kaybediyor adamakıllı geliştirmedi ki...
Eh işte adamların satış stratejileri bu, bu özelliklerin hepsini bi telefona koysa olmaz mı? hemde nasıl olur ama koymuyor işte. Koysa var ya... of...
Pek özenmediklerine göre vardır bi bildikleri. o yüzden müşteri kaybetmeyi göze alıyor işte...koysa bile abi sistemden kaybediyor adamakıllı geliştirmedi ki...
Nokia'nın ohneliğinden kaynaklı değil sadece.Koysa bile işe yaramazdı.
Pek özenmediklerine göre vardır bi bildikleri. o yüzden müşteri kaybetmeyi göze alıyor işte...
- - - Eklendi - - -
valla abi bu mevzularda pek anlamam ben şimdi telefonumu hackleyip unsigned tema yükleyecem
valla abi bilemedim şimdi orjinali mi hackleyeyim cfw mi atayım n'apayım?nassii...
valla abi bilemedim şimdi orjinali mi hackleyeyim cfw mi atayım n'apayım?
öyle mi yapayım uğraşma diyorsunuz yani iyi öyle yapayımorjinali hackle sonra istediğin gibi bütün programları yükle,
Sen bilirsin ama en iyisi bildiğin güzel uygulamarı kendin yükle en sağlam iş... Kinetik kaydırma, aramada titreşim, filann vs.vs.
öyle mi yapayım uğraşma diyorsunuz yani iyi öyle yapayım
öyle mi yapayım uğraşma diyorsunuz yani iyi öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?