Yardım Lumia 720 Kamera ve Bazı uygulamalar açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Oxide33

Oxide33

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Kamera ve Bazı uygulamalar açılmıyor
Merhaba arkadaşlar, ikinci el lumia 720 aldım fakat kamerası ve bazı uygulamalar çalışmıyor. Başına gelen, bir bilgisi olan, fikir verebilecek olan var mı ?
Teşekkürler...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak ikinci el aldığınız için soft reset deneyin ve farklı kamera uygulamayı deneyin olmazsa sıfırlama atın diyicem ama ne gibi bir sorun olmuş olabilir ki alırken deneme yapmadınız mı acaba

• Beğen
Tepkiler: Oxide33

skynet

Üye
Aldığınızda çalışıyor muydu ? Eğer sonradan bozulduysa cihaza soft reset atın (ses kısma + güç tuşuna 10sn. basılı tut)

• Beğen
Tepkiler: Oxide33
Oxide33

Oxide33

Üye
    Konu Sahibi
Aldığım arkadaş yazılımsal sorun var demişti, reset attım ama olmadı. Galiba yazılımsal değil, kandırıldım :)

skynet

Üye
Bu programı pc'ye kurup yazılımı yeniden yükleyin eğer düzelmez ise sorun donanımsal demektir

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Çalışmıyor derken açılmıyor mu yani ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aldığım arkadaş yazılımsal sorun var demişti, reset attım ama olmadı. Galiba yazılımsal değil, kandırıldım :)
yazılımsal hiç bir sorun olamaz olsa tek programda olur bir sürü kamera programı var siz yinede bir yukarda skynet arkadalın verdiği progrmaı pc ye kurup teli bağlayıp deneyin çözülmezse donanımsaldır, 720 yekpare kasamı idi, isterseniz hiç uğraşmadan nokia careye gönderip telefonu gösterin yazılım yükletmek istiyroum kamera çalışmıyor diyin yükleyip denesinler sorun varsa ana merkeze gönderirler garanti varsa

Oxide33

Oxide33

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal hiç bir sorun olamaz olsa tek programda olur bir sürü kamera programı var siz yinede bir yukarda skynet arkadalın verdiği progrmaı pc ye kurup teli bağlayıp deneyin çözülmezse donanımsaldır, 720 yekpare kasamı idi, isterseniz hiç uğraşmadan nokia careye gönderip telefonu gösterin yazılım yükletmek istiyroum kamera çalışmıyor diyin yükleyip denesinler sorun varsa ana merkeze gönderirler garanti varsa
Bütün kamera programlarında açılmıyor kamera.

Çalışmıyor derken açılmıyor mu yani ?
Basıyorum kameraya kamera butonu tam ekran olup tekrar kapanıyor.

Bu programı pc'ye kurup yazılımı yeniden yükleyin eğer düzelmez ise sorun donanımsal demektir
"Nokia Software Updater for Retail " ile format attım düzelmedi. Bunu da deneyim bi
edit:aynı programmış :) peki bazı programlar açılmıyor onun nedeni ne olabilir. Here maps mesela kendi programı sanırsam o açılması gerkiyor ama geri kapanıyor. Line var chat programı chatleşme bölümüne girince kapanıyor. garip garip sorunlarım var :/

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bütün kamera programlarında açılmıyor kamera.

Basıyorum kameraya kamera butonu tam ekran olup tekrar kapanıyor.

"Nokia Software Updater for Retail " ile format attım düzelmedi. Bunu da deneyim bi
edit:aynı programmış :) peki bazı programlar açılmıyor onun nedeni ne olabilir. Here maps mesela kendi programı sanırsam o açılması gerkiyor ama geri kapanıyor. Line var chat programı chatleşme bölümüne girince kapanıyor. garip garip sorunlarım var :/
nsrt yaptı iseniz ve düzelmediyse ms hesabı girili değilmi eşitlenmiş halde sen servise bir git görün veya aldığın kişiye göster bu ne böyle diye

Üst Alt