Lumia 720 Cyan

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Cyan
Arkadaşlar bugün l920'me sarı kılıf almaya gittik arkadaşla.Kendiside bir süredir lumia bakıyodu çok kararsızdır ayrıca..Mağazada nokia temsilcisi bi telefon gösterdi bide ne göriyim 720 cyan rengi bir tane gelmiş ellerine inanılmaz bişey anlatamam..Arkadaş zor karar verdi ama aldı sonunda inceliği hafifliği ve rengi muhteşem 920nin yanında kuş gibi kaldı ve inceliği süper gerçekten övgüyü hak ediyor..Görselliğe, incelik ve hafifliğe önem verenler için mükemmel tercih olur..valla 920mi değiştiresim geldi onunla lumia nın en çok satan modeli olursa hiç şaşırmam

Duran.Y

Üye
O telefona hemen bir inceleme yapıp video hazırlarsanz mükemmel olur yahu

En çok satan modeli olabilir hele de 1gb ram olacaktı ki tadından yenmezdişu haliyle de çok satar sonuçta herkes ram e bakmıyor fakat fiyatının biraz düşmesi lazım sanki o zaman ortalığın tozunu attırabilir..Saygılar

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi
oynadım baya hızı kamerası tutuşu olsun mükemmel ele hiç ağırlık hissi vermiyo 920deki gibi uzun oyun oynayınca eliniz çok ağrımaz çok oynayınca zaten arkadaş aldı elimden bi daha vermedi fazla titiz ama özellikle cyan rengini bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederimm

yeauw

Üye
lumia serisi uçuyo gibi sanki

Cyan hangi renk oluyor açık mavi gibi birşey mi?

Biz bugün inceledik onu Bimeks'te ama ekran çözünürlüğü NL920'den sonra beni biraz rahatsız etti sanki.

Ya da alışmışız ondan hoşuma gitmedi.Mat siyahını görmeliyim

Evet ben de sevmedim NL620 almak daha doğru bir karar bence
Mat siyahı güzeldir görünüm olarak ama çözünürlük iyi değil nerdeyse pikselleri görcektim

Vaktim olmadı geldiği gibi gidecektim.
ama hemen gidiyorum

sauozgur

Üye
    Konu Sahibi

Biz bugün inceledik onu Bimeks'te ama ekran çözünürlüğü NL920'den sonra beni biraz rahatsız etti sanki.

Ya da alışmışız ondan hoşuma gitmedi.Mat siyahını görmeliyim
bende ilk başta çok garipsedim çok farklı geldi ama kendimi kaptırınca çok önemsememişim aslında 820 ile aynı çözünürlük ve ekran boyutunda tabi teknolojileri farklı bu sorunu en iyi ali kemal abi çözümler heralde ama yinede sözümün arkasındayım kesinlikle alınası bi telefon