Lumia 720 Amberi Yükledikten Sonra Telefonu Kapalı Tutamama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
System uygulamalarına ait güncellemeleri bi kontrol et.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
önemli olan şebeke ve erişim noktası

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şebeke ne durumda peki?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sıfırlamayı dene cihazı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sıfırladım yine olmadı
sim kartı farklı telefona takıp deneyin kesik aparatı varsa geçenlerde bir arkadaşın hattıda kapandı kendiliğinden belki sizde de bir sorun olabilir

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı farklı telefona takıp deneyin kesik aparatı varsa geçenlerde bir arkadaşın hattıda kapandı kendiliğinden belki sizde de bir sorun olabilir
başka telefonda çalışıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Başka çare kalmadı :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
başka telefonda çalışıyor
biraz saçma gelicek ancak başka bir hattı sizin telefona takma şansınız varmı kesik bir hattı sorun yuvadamı onu anlamak lazım eğer yuvada ise değiştirilir o kolay aslında

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
biraz saçma gelicek ancak başka bir hattı sizin telefona takma şansınız varmı kesik bir hattı sorun yuvadamı onu anlamak lazım eğer yuvada ise değiştirilir o kolay aslında
valla sorun sadece şebeke bulamama olsa yine iyi telefon kapanmıyor ekranı çizmişler kullanıcı hatası diye göstermişler parça değişimi yapıldı diye yazmışlar ama değişen hiçbir şey yok adamlar bildiğin yalan söylüyorlar bundan sonrasını tüketici haklarında halledeceğim başka çare kalmadı bir daha da nokia alırsam iki olsun

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yine gönder kesin bu sefer değiştirirler yine sikayetvar.coma şikayet et.
şikayet ettim yarın dönüş yaparlarDeğerli müşterimiz,

NOKIA Şikayet Destek Hattına başvurduğunuz için teşekkür ederiz.
Gönderdiğiniz e-mailiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa süre içerisinde talebiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

cevap bu ne yapayım şimdi ?Telefonumu kapatmaya çalıştığımda kendi kendine yeniden başlaması sorunu üzerine tam 3 kez servise gönderdim. Ama servis ya yazılım yenileyip gönderdi yada parça değişimi yaparak gönderdi. Servis parça değişimi yaptı telefonun sorunu hala çözülemedi yine telefonu kapatmaya çalıştığımda kendi kendine yeniden açılıyor. En son servise gönderdiğimde telefonum elime ulaştığında test ettim yine kapanmadı ayrıca servis yeni sorun eklemiş, telefon şebekeyi bir türlü bulamıyor. Telefon şebekeyi bir türlü bulamadığı için telefonu kullanamıyorum. Telefonu aldığım günden beri ekranda ışık sızması var servis bunu da yapmıyor. Bu yüzden fatura tutarı olan 980.00 TL'nin geri ödenmesini istiyorum çünkü bir daha firmanıza ait telefon kullanmayacağım. Fatura tutarının geri ödenmemesi halinde tüketici haklarına şikayette bulunacağım.

ne kadar email adresleri varsa hepsine bu maili attım buna göre hala değişim yapmazlarsa şikayet edicem artık yeter

bu ne demek?

blackcemre

Üye
şikayet ettim yarın dönüş yaparlarDeğerli müşterimiz,

NOKIA Şikayet Destek Hattına başvurduğunuz için teşekkür ederiz.
Gönderdiğiniz e-mailiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa süre içerisinde talebiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

cevap bu ne yapayım şimdi ?Telefonumu kapatmaya çalıştığımda kendi kendine yeniden başlaması sorunu üzerine tam 3 kez servise gönderdim. Ama servis ya yazılım yenileyip gönderdi yada parça değişimi yaparak gönderdi. Servis parça değişimi yaptı telefonun sorunu hala çözülemedi yine telefonu kapatmaya çalıştığımda kendi kendine yeniden açılıyor. En son servise gönderdiğimde telefonum elime ulaştığında test ettim yine kapanmadı ayrıca servis yeni sorun eklemiş, telefon şebekeyi bir türlü bulamıyor. Telefon şebekeyi bir türlü bulamadığı için telefonu kullanamıyorum. Telefonu aldığım günden beri ekranda ışık sızması var servis bunu da yapmıyor. Bu yüzden fatura tutarı olan 980.00 TL'nin geri ödenmesini istiyorum çünkü bir daha firmanıza ait telefon kullanmayacağım. Fatura tutarının geri ödenmemesi halinde tüketici haklarına şikayette bulunacağım.

ne kadar email adresleri varsa hepsine bu maili attım buna göre hala değişim yapmazlarsa şikayet edicem artık yeter

bu ne demek?
aklı başına geldi bencehattı algılıyor mu

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
aklı başına geldi bence
değişen birşey yok kapalı ortamda hiç çekmiyor açık alanda ise çok çok çok nadiren tek diş çekiyor ve yine kapanmıyor aklı başına gelmedi yani
aklı başına geldi bencehattı algılıyor mu
hattı algılıyor ama şebeke yokMerhaba,
Ücret iadesi işlemi
yapılamamaktadır.
xxxxxxxxxxxxxxx imei numaralı
cihazınıza yetkili servis noktasında
1 defa hata gözlenmemiş , 2 defa
mekanik işlem yapılmıştır.
Cihazınızın değişiminin
yapılabilmesi için 1 sene içerisinde
4 ya da 2 sene içerisinde 6 defa
serviste arıza tespit edilerek işlem
görmesi ve garanti dışı durumun
tespit edilmemesi (garanti
süresinin sona ermesi,kullanıcı
hatası) gerekmektedir.
Gerekli koşullar oluşmadığından bu
aşamada cihazınızın değişim
işlemini gerçekleştirememekteyiz.

ALLAH aşkına neyin kafası bu ben 3 kere aynı sorundan servise gönderdim adamlar birinde sorun yok diye yazmışlartelefonu istanbuldaki teleserviceye mi göndereyim yoksa izmirdeki mi ?
İş emri:317325076
Durum:Cihazınız işlem sırasındadır. (Bu bilgiler entegrasyon süreci dolayısı eksik olabilir.)
[TBODY] [/TBODY]

entegrasyon derken ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
değişen birşey yok kapalı ortamda hiç çekmiyor açık alanda ise çok çok çok nadiren tek diş çekiyor ve yine kapanmıyor aklı başına gelmedi yani
hattı algılıyor ama şebeke yokMerhaba,
Ücret iadesi işlemi
yapılamamaktadır.
xxxxxxxxxxxxxxx imei numaralı
cihazınıza yetkili servis noktasında
1 defa hata gözlenmemiş , 2 defa
mekanik işlem yapılmıştır.
Cihazınızın değişiminin
yapılabilmesi için 1 sene içerisinde
4 ya da 2 sene içerisinde 6 defa
serviste arıza tespit edilerek işlem
görmesi ve garanti dışı durumun
tespit edilmemesi (garanti
süresinin sona ermesi,kullanıcı
hatası) gerekmektedir.
Gerekli koşullar oluşmadığından bu
aşamada cihazınızın değişim
işlemini gerçekleştirememekteyiz.

ALLAH aşkına neyin kafası bu ben 3 kere aynı sorundan servise gönderdim adamlar birinde sorun yok diye yazmışlartelefonu istanbuldaki teleserviceye mi göndereyim yoksa izmirdeki mi ?
Durum:Cihazınız işlem sırasındadır. (Bu bilgiler entegrasyon süreci dolayısı eksik olabilir.)
[TBODY] [/TBODY]
entegrasyon derken ?

Servis çok yoğun olduğu için kargo kutularında cihazı bekletiyorlarmış. Ben aradığımda öyle bilgi vermişlerdi

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve OttomaN TigeR
flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Durum:Açık (Cihaz tamire alındı (317352590))
[TBODY] [/TBODY]
Bitiş Tarihi:12.12.2013
Kargo Çıkış Tarihi:12.12.2013
Durum:Kapalı (Kapatıldı (317325076))
[TBODY] [/TBODY]

telefona ne yaptıkları konusunda en ufak bir bilgi yok bu nasıl iştir anlamadım gitti

blackcemre

Üye
Durum:Açık (Cihaz tamire alındı (317352590))
[TBODY] [/TBODY]

Bitiş Tarihi:12.12.2013
Kargo Çıkış Tarihi:12.12.2013
Durum:Kapalı (Kapatıldı (317325076))
[TBODY] [/TBODY]
telefona ne yaptıkları konusunda en ufak bir bilgi yok bu nasıl iştir anlamadım gitti
ts 2000 de yazar şifremi unuttum de telefonun imei nosunu gir ve servise verdiğin te nouyu gşr bu sefer gözükür çünkü sen kendin yolladın bu sefer

Üst Alt