flutewoddy
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten bu süreçte nokia'yla iletişim halinde olacağım hep nokia shoptaki çalışanlarda yardımcı oluyorlar zaten gidipte telefon değişimini kabul ediyoruz diyip telefonu değiştirmezlerse o zaman işler karışıryapsan bile sana diyecekerki cihazınızı değiştireceğiz kanma tek anakartı değişiyor nokia'yıda uyar.
| MARKA - MODEL | : NOKIA Lumia 720 |
| GARANTİ BİLGİSİ | : GARANTİLİ |
| ARIZA BİLGİSİ | : CİHAZ KAPATILMIYOR |
| YAPILAN İŞLEM | : |
| TOPLAM ÜCRET | : |
| SERVİSTEKİ DURUMU | : TEKNİK SERVİSTE |
| TESLİM TARİHİ | : |
baktım telefon beni kullanıyor verdim serviseyav benim telefonun beyni uçmuş resmen telefonum sanki benimle dalga geçiyor ya telefonu kapatıyorum geceleri kapattıktan sonra 1dk içinde telefon kendini açmaya başlıyor önce sim kodunu girin diyor sorada biraz bekledikten ekran saati beliriyor amberi yükledikten sonra bu meydana gelmeye başladı her telefonu kapattıktan sonra oluyor anlamadım arkadaş benmi telefonu kullanıyorum yoksa omu beni kullanıyorhiç bir şey anlamadım bu işten ya
Flash at kesin çözümdür.yav benim telefonun beyni uçmuş resmen telefonum sanki benimle dalga geçiyor ya telefonu kapatıyorum geceleri kapattıktan sonra 1dk içinde telefon kendini açmaya başlıyor önce sim kodunu girin diyor sorada biraz bekledikten ekran saati beliriyor amberi yükledikten sonra bu meydana gelmeye başladı her telefonu kapattıktan sonra oluyor anlamadım arkadaş benmi telefonu kullanıyorum yoksa omu beni kullanıyorhiç bir şey anlamadım bu işten ya
Telefon kapanmıyor ki! Nasıl ölü taklidi yaptıracak?Flash at kesin çözümdür.
Telefon kapanmıyor ki! Nasıl ölü taklidi yaptıracak?
işe yaramıyor ben 3 kere flaşladım bana mısın demedi sorun anakartta herhaldeFlash dediğim yazılımın tekrar yüklenmesi durumu.
nasıl bir flash yaptıgınız bilmiyorum ancak flashın mantıgı telefonu ilk aldıgın sistemi geri yüklemektir yani amber öncesine döner sende amber öncesinde böyle bir sorun yoksa sen telefonu ambera yükletme gdr2 de kalsınişe yaramıyor ben 3 kere flaşladım bana mısın demedi sorun anakartta herhalde
denedim işe yaramadınasıl bir flash yaptıgınız bilmiyorum ancak flashın mantıgı telefonu ilk aldıgın sistemi geri yüklemektir yani amber öncesine döner sende amber öncesinde böyle bir sorun yoksa sen telefonu ambera yükletme gdr2 de kalsın
| GELİŞ TARİHİ | : 23.10.2013 - 19:01:00 |
| MARKA - MODEL | : NOKIA Lumia 720 |
| GARANTİ BİLGİSİ | : GARANTİLİ |
| ARIZA BİLGİSİ | : CİHAZ KAPATILMIYOR.GERİ TUŞUNUN ORDA IŞIK SÜZMESİ VAR |
| YAPILAN İŞLEM | : YÜKSEK SEVİYEYE GÖNDERİLDİ. |
| TOPLAM ÜCRET | : |
| SERVİSTEKİ DURUMU | : SERVİSİNE GÖNDERİLDİ |
| TESLİM TARİHİ | : |
Pardon aklım dead flasha gittiFlash dediğim yazılımın tekrar yüklenmesi durumu.
Abi şu an yüksek seviyede yani teleservicede 2 haftaya anca gelir umarım düzeltirler.İnşallah düzeltmişlerdir
inşallah kardeşimAbi şu an yüksek seviyede yani teleservicede 2 haftaya anca gelir umarım düzeltirler.
kardeş sen direk yurtiçi kargoya verseydin 2 günde teleservice'ye ulaşırdı zaten Nokia shop a veerme zaten onlarda teleservice'ye gönderiyor.Direk gönderseydin teleservice'ye şikayetinin hepsini yazarlardı uğraşmazdınız yyani.Abi şu an yüksek seviyede yani teleservicede 2 haftaya anca gelir umarım düzeltirler.
Nokia Shop'a verme gibi bir hata yaptım bir daha servise verirsem direk gönderirimkardeş sen direk yurtiçi kargoya verseydin 2 günde teleservice'ye ulaşırdı zaten Nokia shop a veerme zaten onlarda teleservice'ye gönderiyor.Direk gönderseydin teleservice'ye şikayetinin hepsini yazarlardı uğraşmazdınız yyani.
Yılan hikayesine döndğ hala gelmedi mi telefon?Nokia Shop'a verme gibi bir hata yaptım bir daha servise verirsem direk gönderirim
Yok en erken haftaya gelirYılan hikayesine döndğ hala gelmedi mi telefon?
Telefonum bana ulaştı sıfır jelatinli bir cihaz ulaştı bana bilginize.Yok en erken haftaya gelir
Hayırlı olsunTelefonum bana ulaştı sıfır jelatinli bir cihaz ulaştı bana bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?