themardinli
Üye
en az 20-30 kere yaptım ama öyle yapınca iyice kafayı yediArkadaşlar telefonundan aslında ses kısma tuşu + power tuşuna 20 sn. basılı tutsan ve telefon kendini yeniden başlatsa en azından restart işlemini anlaması bakımından sorun düzelirdi gibime geliyor. Yani bana göre sanki cihaz Restarta roll back yapıyor yani kapatma işlemini restart gibi kavrıyor, restart işlemini tanımlatsaydın belki çözülebilirdi...
720 için dağıtıma başlandı ki.Arkadaşlar kimse yazmamış ama ayın 29 u oldu güya amber eylül sonuna doğru tüm cihazlara gelmiş olacaktı 720 modeline gelmedi, nokia 720 yi unuttu yakışmadı bu kadar büyük firmaya
720 için dağıtıma başlandı ki.
|
|
| GELİŞ TARİHİ | : 22/09/2013 - 12:15:00 |
| MARKA - MODEL | : NOKIA Lumia 720 |
| GARANTİ BİLGİSİ | : GARANTİLİ |
| ARIZA BİLGİSİ | : YAZILIM ISTENIYOR SIM AKRT BASLIGI KIRIK KAPAILINCA KENDILGINDEN ACILIYOR YENIDEN ACILIYOR YAZILIM GUNCELEMESINDEN SONRA OLDU |
| YAPILAN İŞLEM | : YÜKSEK SEVİYEYE GÖNDERİLDİ. |
| TOPLAM ÜCRET | : |
| SERVİSTEKİ DURUMU | : SERVİSİNE GÖNDERİLDİ |
| TESLİM TARİHİ | : |
sürüm no ne ?Hiç bir parçası değiştirilmemiş
Bir de arkadaşlar Amber Güncellemesi geldi tekrardan bir denetler misiniz?
| GELİŞ TARİHİ | : 22.09.2013 - 12:15:00 |
| ARIZA BİLGİSİ | : YAZILIM ISTENIYOR SIM AKRT BASLIGI KIRIK KAPAILINCA KENDILGINDEN ACILIYOR YENIDEN ACILIYOR YAZILIM GUNCELEMESINDEN SONRA OLDU |
| SERVİSTEKİ DURUMU | : TAMAMLANDI |
| TESLİM TARİHİ | : 07.10.2013 |
kesin dead flaş atıp yollarlarservisi aradım açan olmadı şu işe bak ya
şimdi ne işlem yapmışlar telefona anlamadım ben[TBODY] [/TBODY]
GELİŞ TARİHİ : 22.09.2013 - 12:15:00 MARKA - MODEL : NOKIA Lumia 720 GARANTİ BİLGİSİ : GARANTİLİ ARIZA BİLGİSİ : YAZILIM ISTENIYOR SIM AKRT BASLIGI KIRIK KAPAILINCA KENDILGINDEN ACILIYOR YENIDEN ACILIYOR YAZILIM GUNCELEMESINDEN SONRA OLDU YAPILAN İŞLEM : YÜKSEK SEVİYEYE GÖNDERİLDİ. TOPLAM ÜCRET : SERVİSTEKİ DURUMU : TAMAMLANDI TESLİM TARİHİ : 07.10.2013
hiç bir şey yapmamışlarsa olduğu gibi geri gönderirimkesin dead flaş atıp yollarlar
Bu bilgilere hangi siteden ulaşıyorsunuz?hiç bir şey yapmamışlarsa olduğu gibi geri gönderirim
| GELİŞ TARİHİ | : 22.09.2013 - 12:15:00 |
| SERVİSTEKİ DURUMU | : TAMAMLANDI |
| TESLİM TARİHİ | : 07.10.2013 |
aytelin kendi sitesindenBu bilgilere hangi siteden ulaşıyorsunuz?
[TBODY] [/TBODY]
GELİŞ TARİHİ : 22.09.2013 - 12:15:00 MARKA - MODEL : NOKIA Lumia 720 GARANTİ BİLGİSİ : GARANTİLİ ARIZA BİLGİSİ : YAZILIM ISTENIYOR SIM AKRT BASLIGI KIRIK KAPAILINCA KENDILGINDEN ACILIYOR YENIDEN ACILIYOR YAZILIM GUNCELEMESINDEN SONRA OLDU YAPILAN İŞLEM : YÜKSEK SEVİYEYE GÖNDERİLDİ. TOPLAM ÜCRET : SERVİSTEKİ DURUMU : TAMAMLANDI TESLİM TARİHİ : 07.10.2013
TEKRAR GÖNDER VE DEĞİŞİM İSTE KARDEŞİM.Telefon geldi ama değişen hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?