Lumia 720 Almalımıyım ?

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Almalımıyım ?
İnternet ve sosyal ağ için birde kamera ve müzik için alıyorum ne diyosunuz ?

fk555897

Üye
Bence al Nokia Lumia 720 işini görecektir.

Sosyal ağ dedin mi zaten lumia lar bir numara bu konuda

çok rahat görür işini. zaten face ve twitter telefona entegre. kamerası da iyi. hayırlı olsun şimdiden

ihtiyaçların bunlarsa al ama fazla beklentin olmasın.

Kesinlikle al kardeşim pişman olmazsın

sosyal ağlar biraz sıkıntılı diye biliyorum instagram yok whatsapp bildirimleri sorunlu ve facebook uygulaması iyi değilmiş windows phone forumuna bakmanı tavsiye ederim

sosyal ağlar biraz sıkıntılı diye biliyorum instagram yok whatsapp bildirimleri sorunlu ve facebook uygulaması iyi değilmiş windows phone forumuna bakmanı tavsiye ederim

instagram yerine 6tagram var ve işini gayet güzel yapıor
whatsapp sorunu bir güncellemeye bakar.

Eğer bu dediklerini istiyorsan bu teleFon seni fazlasıyla memnun edecektir canın sıkıldığında oynanacak oyunda var

instagram yerine 6tagram var ve işini gayet güzel yapıor
whatsapp sorunu bir güncellemeye bakar.

Eğer bu dediklerini istiyorsan bu teleFon seni fazlasıyla memnun edecektir canın sıkıldığında oynanacak oyunda var

evet o güncellemeyi sanırım 1 yıldır bekliyorsunuz ve 6tgram her an kapanabilir ve youtube şu an yok

S.c.k.N

Üye

evet o güncellemeyi sanırım 1 yıldır bekliyorsunuz ve 6tgram her an kapanabilir ve youtube şu an yok

Arkadaşım Google gibisin oda WP daha stabil olmasından ve gelişmesi korkusundan Google resmi hiç bir uygulama çıkarmayacağım dedi sende öyle bir telaş içinde gibisin

Arkadaşın istekleri doğrultusunda doğru bir telefon tercihi.

Windows işletim sistemi var sanırm kullanma sorunu yaşayabilirsin. Lg nin telefonları yada samsung bak istersen