Lumia 720 Almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Almalımıyım ?
İnternet ve sosyal ağ için birde kamera ve müzik için alıyorum ne diyosunuz ?

fk555897

fk555897

Üye
Bence al Nokia Lumia 720 işini görecektir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sosyal ağ dedin mi zaten lumia lar bir numara bu konuda

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
çok rahat görür işini. zaten face ve twitter telefona entegre. kamerası da iyi. hayırlı olsun şimdiden

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bencede al çook rahat görür işini

scorpion11

scorpion11

Üye
ihtiyaçların bunlarsa al ama fazla beklentin olmasın.

Legendary.

Legendary.

Üye
Kesinlikle al kardeşim pişman olmazsın :)

enterneoll

enterneoll

Üye
sosyal ağlar biraz sıkıntılı diye biliyorum instagram yok whatsapp bildirimleri sorunlu ve facebook uygulaması iyi değilmiş windows phone forumuna bakmanı tavsiye ederim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
sosyal ağlar biraz sıkıntılı diye biliyorum instagram yok whatsapp bildirimleri sorunlu ve facebook uygulaması iyi değilmiş windows phone forumuna bakmanı tavsiye ederim

instagram yerine 6tagram var ve işini gayet güzel yapıor:)
whatsapp sorunu bir güncellemeye bakar.

Eğer bu dediklerini istiyorsan bu teleFon seni fazlasıyla memnun edecektir:oke: canın sıkıldığında oynanacak oyunda var

enterneoll

enterneoll

Üye

instagram yerine 6tagram var ve işini gayet güzel yapıor:)
whatsapp sorunu bir güncellemeye bakar.

Eğer bu dediklerini istiyorsan bu teleFon seni fazlasıyla memnun edecektir:oke: canın sıkıldığında oynanacak oyunda var

evet o güncellemeyi sanırım 1 yıldır bekliyorsunuz ve 6tgram her an kapanabilir ve youtube şu an yok

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

evet o güncellemeyi sanırım 1 yıldır bekliyorsunuz ve 6tgram her an kapanabilir ve youtube şu an yok

Arkadaşım Google gibisin oda WP daha stabil olmasından ve gelişmesi korkusundan Google resmi hiç bir uygulama çıkarmayacağım dedi sende öyle bir telaş içinde gibisin :)

Arkadaşın istekleri doğrultusunda doğru bir telefon tercihi.

mehmetdemir1

Üye
Windows işletim sistemi var sanırm kullanma sorunu yaşayabilirsin. Lg nin telefonları yada samsung bak istersen

Takipçi Satın Al

Üst Alt