Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeLumia 625
Sponsorlu Bağlantılar
robinho21
Üye
Konu Sahibi
Lumia 625
arkadaşlar lumia 625 almayı düşünüyorum telefon hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
PureFood
Üye
fiyatına göre iyi telefon. özellikle büyük ekran taraftarı iseniz.
ponçikEnişte
Üye
oyun merakın yoksa (malum 512mb ram sıkıntısı) gayet güzel bir telefon bence, geçen iş arkadaşımın eşi almış bizdelerdi, diğer wp8 sistemleri gibi bunda da hiç bir takılma yok, gayet akıcı herşey, ekranı da büyük (820me göre ). ama bütçen varsa yeni çıkacak modelleri de bekleyebilirsin
robinho21
Üye
Konu Sahibi
bütçem 600-800 arası. yarın abu dhabi de tanıtımı yapılacak telefonlar arasında neler var?çözünürlük biraz az gibi. film izlerken sorun olur mu?
ponçikEnişte
Üye
evet o ekrana o çözünürlük düşük gibi geliyor, ben video ya da oyun açmadım ama menülerde vs göze kötü gelen herhangi bir piksel farketmedim
robinho21
Üye
Konu Sahibi
820 den memnun musun gardeş?
ponçikEnişte
Üye
ya aradığın şeye göre değişir, benim gözüm 920deydi bana büyük ve kaba geldi 820ye döndüm. he 625i de elime alınca anladımki zamanla da büyük ekranlara alışılıyormuş şimdi 820 bana küçük geldi, e bi de pruview olmayınca gece çekimleri vs kaliteli olmuyo bazen ağzımı büzüştürüyorum o yüzden, ama yine de gayet memnunum dediğim gibi aradığın kriterlere bağlı biraz.
robinho21
Üye
Konu Sahibi
okey
ArMaGeDdOn_87
Üye
cihazı alırken biraz karanlık ortamda kontrol et ekranın alt kısmında ışık sızması oluyo
OhMyDrogba
Üye
ben aldım glance screen desteği ve pusula olmadığı için onlarca uygulama yükleme sıkıntısı oluyor, büyük ekrana bakıp alma derim ben, 780,lira verilip alınacak bir telefon değil....
ben aldım glance screen desteği ve pusula olmadığı için onlarca uygulama yükleme sıkıntısı oluyor, büyük ekrana bakıp alma derim ben, 780,lira verilip alınacak bir telefon değil....