Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuLumia 625 fotograf çektikten sonra bozuyor
Sponsorlu Bağlantılar
OnurYurdakul
Üye
Konu Sahibi
Lumia 625 fotograf çektikten sonra bozuyor
Lumia 625 fotograf çektikten sonra bozuyor
nokia camera kullanıyorum normal kameradada aynı smart kameradada
yakın çekimde çekmeden önce çok net ama çektikten sonra bozuluyor ..
DenizhaNq
Üye
aynı sorun 920de de var çektikten sonra bozuyor...
Akhtoher
Üye
Bu Black ile düzelmesi umut edilen bir sorun ve bunu Lumia 1020 bile yapıyor o yüzden çok normal.
alo123
Üye
920 kullanıyorum bu sorun bende de var. Bazen rengin bozulmaması benim için çok önemli olabiliyor. O zamanlarda tam resmi çektiğimde ekran görüntüsüde alıyorum rengi bozmadan yakalıyorum belki işinize yarar
920 kullanıyorum bu sorun bende de var. Bazen rengin bozulmaması benim için çok önemli olabiliyor. O zamanlarda tam resmi çektiğimde ekran görüntüsüde alıyorum rengi bozmadan yakalıyorum belki işinize yarar
Ekran görüntüsü almak mantıklı gibi gelebilir fakat zoom yapılmaya kalkılırsa sonuç gene hüsran olur.
hasan3472ty
Üye
Bu sorun s60 serisi ve samsungun bazı modellerinde de vardı . Büyük ihtimal kamera ve yazılım tam olarak oturmamış . Güncelleme ile hal olmalı . Ama teni nesil cihazlarda bu hata olması insanı sinirlendiriyor