lumia 620 (Yani 512 ramli) telefonların en iyi oyun ve uygulamalarını yazarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 (Yani 512 ramli) telefonların en iyi oyun ve uygulamalarını yazarmısınız
Adan gibi daha oyun oynayamadım yardım edermsiniz oyun ve uygulamalarınızı bekliyorum.bide su ioslarsa olan kamera ile çekip yaşlandırma programı var mı markette

IVI-Elia

Üye
Asphalt 7
Cut The Rope
Monster Stack 2
AE 3D Motor
Angry Birds Serisi
Fragger
iSunt2
Little Acorna
Plant vs Zombies
Dreed vs Zombies

bu arada bunların çoğunu ben indirimle ya da bedavayken aldım ama fiyatar ne bilmiyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar size önerim olacak Store Dealsa girin veya forumda bir süreliğine ücretsiz olan uygulamaları yükleyin kullanmasanızda sonra silin :D İleride işinize yaradığında aynı uygulamaya gelip(Aynı hesaptan)Paralı durumdayken satın ala tıklayın yine ücretsiz indirin :)

alical33

alical33

Üye
Arkadaşlar size önerim olacak Store Dealsa girin veya forumda bir süreliğine ücretsiz olan uygulamaları yükleyin kullanmasanızda sonra silin :D İleride işinize yaradığında aynı uygulamaya gelip(Aynı hesaptan)Paralı durumdayken satın ala tıklayın yine ücretsiz indirin :)

ben hep öyle yapıyorum baktım ücretsiz yapıştır :D bi bakıyorum beğenmessem siliyorum ilerde lazım olur belki kim bilir :D

Üst Alt