Telefon Tavsiyesi Lumia 620 Vs Lumia 820

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 Vs Lumia 820
Arkadaşlar iyi akşamlar benim telefonum rahmetli oldu ve yeni telefon almaya karar verdim. Ama nokiadan vazgeçemiyorum. Şuan iki model arasında tereddütte kaldım ama lumia 620 nin rami çok düşük geldi ama camı daha sağlam ve ekranı büyük fakat 820 de ise kamera daha iyi rami daha fazla yardım ederseniz sevinirim fiyat aralığım maximum 1000 tl. Şimdiden teşekkürler :)

reductil

reductil

Üye
Ben 820 derim daha iyi daha kibar ele yatkın . 3 gun önce aldım windows hosuma gitmedi telefoncu arkadasa biraktim sıfır telefon 800 tl ye veriyorum zararina

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer android olmasaydi 820 kullanırdım.

Invoke

Invoke

Üye
1320 ucuz olacaktı, acelen yoksa bekle 1320yi gör?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
820 alacak paran varsa biraz bekle ve 1320 al bence.

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
Ben 820 derim daha iyi daha kibar ele yatkın . 3 gun önce aldım windows hosuma gitmedi telefoncu arkadasa biraktim sıfır telefon 800 tl ye veriyorum zararina

ben sadece sosyal ağlara girsin, kamerası iyi olsun, şık olsun ve orta büyüklükte olsun istiyorum. Kötülemek olmasın ama android kullanmak istemiyorum telefonları çok kaba ve belli bir dönemden sonra donmaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
İkisi arasında bir seçim yapmak gerekirse tabi ki 820. Ekran büyük, ram fazla, kamera daha iyi.Hem 620 biraz kaba bir telefon gereksiz bir kalınlığı var. Ben de 1320 yi görmeni tavsiye ederim ama

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar kusura bakmayin biraz gec cevap verdim :) teknosaya gittim telefonu onermediler ve babamin android baskisi ile note 2 aldim :) iyi aksamlar ve yorumlar icin tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaslar kusura bakmayin biraz gec cevap verdim :) teknosaya gittim telefonu onermediler ve babamin android baskisi ile note 2 aldim :) iyi aksamlar ve yorumlar icin tesekkurler :)

Teknosadakilere ne bakıyorsunuz ki? Çoğusu bilmeden konuşuyor, illaki bileni de vardır da ben daha denk gelmedim. Geçen teknosadaki görevli, android bir cihaz bir lumia hakkında konuşuyor. (Kadın lumia alacaktı, ona bakıyor, adam da bir samsung modeli öneriyor, tam hatırlamıyorum modelleri.) Onda diyor 512mb ram var, işlemcisi böyle zayıf, iyi değil. Diyecek laf yok yani. :D

Neyse içimdekileri paylaştım, güzel tercih yapmışsınız. Note 2 pişman edecek bir cihaz değil, mis gibi cihaz, 620den de 820den de iyi. =P Hayırlı, uğurlu olsun. :tebessüm:

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim :) suan note 2 den yaziyorum :) 2 hafta oldu alali ve suan hic donma olmadi clean master kullaniyorum ara sira :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt