BelaMonte
Üye
Valla sana iyi gidiyormuş hiç isyan etmeBatarya kullanımı inanılmaz kötü.
Portico'yla 3 gün giden cihaz 2 günü zor çıkarıyor
abi biraz dengesiz tahmin yapıyor bence o yüzdendir , ben 1 ay dan fazla gider olarakda gördüm hemde %70lerde uçuş modu yoktu . Bazende sırf 2g whatsapp ile 4 saatte %20 düştüğünüde gördüm garip bir ölçümü var anlamadım ama bazen çok iyi bazende berbat zatenArkadaş ben Portico'yla tüm günü %100'le tamamladım
Ekran görüntüm de var şarjın üzerinden 9 saat geçti hala %100'dü.Güncelleme geldi şarj düşmeye başladı
Bunun için sadece mesajlaştım 100'e yakın mesaj alıp gönderdim
Biliyorsun orada yazan kesin değil tahmini onun için o bir şey ifade etmez. Önemli olan senin gerçekte yaptığın kullanımlar sonucunda pilin performansı. Benim misal kullanım alışkanlıklarım aynıdır. Fazla değişmez. Bu sebeple cihaz normal şartlarda bana çok ama çok rahat 1 tam gün çıkartıyordu. Hatta biraz kendimi kasınca iki gün gittiği bile olduArkadaş ben Portico'yla tüm günü %100'le tamamladım
Ekran görüntüm de var şarjın üzerinden 9 saat geçti hala %100'dü.Güncelleme geldi şarj düşmeye başladı
Bunun için sadece mesajlaştım 100'e yakın mesaj alıp gönderdim
Şarjı resmen sömürüyor
Güncelleme yi alamayan arkadşlar hiç üzülmeyin zaten hiç bir işe yaramıyor.çember sürekli dönüyor ama sonyç yok.
- - - Eklendi - - -
Ne yapsak ki ya Bi çözüm bulan varsa şu çember işine söylesin.
Sizde niye çember sürekli dönüyor anlam veremedim arkadaşlar. Bende 3 tur atıyor sonra kendi kendine bölüyor istatistikleri
Banada gelmedi kendim kontrol ediyorum beklememek için ama güncellemeler indiriliyor dedikten sonr5a (801881d0)
diyip indirilemedi diyor
İyi güzelde %0 Da kaluyo wi fi de var niye böyle yapıyoki.bide telefonumuzu wi fi ağına bağlayın diyo.var zaten ya bağlı.yardım lütfen.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?