Bence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadı bence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum. Acaba ön sipariş olduğu için biraz daha yüksek tutulmuş olabilir mi fiyat
Bence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadı bence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum. Acaba ön sipariş olduğu için biraz daha yüksek tutulmuş olabilir mi fiyat
Her şey güzel ama 5 kamera 5 mp galiba onu 8 yapsalar ya daha iyi olurdu bendede 701 var 8 mp kamera yı bırakıp ta 5 mp kameraya geçmek iyi olmaz herhalde
Her şey güzel ama 5 kamera 5 mp galiba onu 8 yapsalar ya daha iyi olurdu bendede 701 var 8 mp kamera yı bırakıp ta 5 mp kameraya geçmek iyi olmaz herhalde
En sevindiğim şey ise nokia nın yok bilmem özellikleri iyi yapıp kameraya otofokus koymaması flaş koymaması yada ne bileyim ön kamera koymaması kısaca küçük küçük özellikleri kısma politikasından vazgeçmiş olması bazen bakıyordun özellikler çok iyi ama o da ne otofokus yok yada sinir bozucu küçük bir özellik yok. Ama çok şükür lumialarda böyle saçmalıklar yapmadı nokia. tebrik ediyorum.