Lumia 620 nokia Türkiye sayfasına geldi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 nokia Türkiye sayfasına geldi..
Evet arkadaşlar biraz önce girdiğimde gördüm. Belki siz de görmüşsünüzdür işte link:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hem de çok yakında. Yani en geç şubat ortalarında burada. Sevgililer gününe yetişse bari.

gkcll

gkcll

Üye
işte bu süper bir haber :)
arkadaşlar bu telefon hangi operatör le satılacak bilgisi olan varmı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hatuna bundan alayım dedim ama yemedi :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence iki hafta sonra burada olur. :)

Bence 2 haftayı geçer.
Muhtemelen Şubat ortalarında gelecektir.
Ancak Ali Kemal'in dediği gibi, sevgililer gününe yetişir mi bilinmez.
Belki biraz sarkabilir, Şubat'ın 20'li günlerine :S

PureFood

PureFood

Üye
Bomba haber. Artık milletin elinde Galaxy Ace gibi zımbırtıları görmekten bıktım. Sonunda millet -eğer akıllıca davranıp Android var diye Ace,ucuz diye Xperia almazsa- düzgün bi giriş-orta seviyesi telefona kavuşacak. Snapdragon S4 işlemci, 512 MB ram, 5 MP kameralı hemde Windows Phone 8'li. E daha ne olsun be biraz teknolojiye ilgisi olan ve o fiyata telefon isteyen insanın gözü kapalı 620'yi alması lazım.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çok güzel yaa bari fiyat makul olsa.

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar bu hangi operatör le satılacak yada özgür ce mi satılacak

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi

Bence 2 haftayı geçer.
Muhtemelen Şubat ortalarında gelecektir.
Ancak Ali Kemal'in dediği gibi, sevgililer gününe yetişir mi bilinmez.
Belki biraz sarkabilir, Şubat'ın 20'li günlerine :S

Evet öyle görünüyor iki haftada gelir dedikten sonra biraz araştırma yaptım. ve şu sonuca ulaştım ki sayfaya eklenen telefonlar genelde bir aya yakın bir süre sonra gelmiş. Muhtemelen bu da öyle olacaktır. Belki lumia olduğu için popülaritesi fazla olduğundan biraz daha erken gelmesi söz konusu olabilir. windowsa ve bu telefona hayran kaldım ama bir ay bekleyebileceğimi sanmıyorum o yüzden gidip bir iphone 3gs alabilirim her an :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu hangi operatör le satılacak yada özgür ce mi satılacak

lumia 820 ve 920 gibi bu da hem peşin fiyatıyla satılır hem kredi kartına taksitle satılır hem de bütün operatörlerin faturalı hatlarının üzerine kampanyalı satılır. Yani anlayacağın satış her türlü şeklide olur. Satış konusunda bir kısıtlama olmuyor Türkiye'de.

gkcll

gkcll

Üye
Evet öyle görünüyor iki haftada gelir dedikten sonra biraz araştırma yaptım. ve şu sonuca ulaştım ki sayfaya eklenen telefonlar genelde bir aya yakın bir süre sonra gelmiş. Muhtemelen bu da öyle olacaktır. Belki lumia olduğu için popülaritesi fazla olduğundan biraz daha erken gelmesi söz konusu olabilir. windowsa ve bu telefona hayran kaldım ama bir ay bekleyebileceğimi sanmıyorum o yüzden gidip bir iphone 3gs alabilirim her an :)

- - - Eklendi - - -

lumia 820 ve 920 gibi bu da hem peşin fiyatıyla satılır hem kredi kartına taksitle satılır hem de bütün operatörlerin faturalı hatlarının üzerine kampanyalı satılır. Yani anlayacağın satış her türlü şeklide olur. Satış konusunda bir kısıtlama olmuyor Türkiye'de.
eyvallah usta nefret ediyorum Sadece operatör lerin satmasından

theruhix

Üye
ya arkadaşlar şçyle bi başlıklarda aradım bulamadım lumia 620 nin özellklerini yazablrmsnz kaç mhz yada sd desteği nfc fln kablosuz kapakla şarz oluyormu bataryası mah vb şimdiden tşkürler

- - - Eklendi - - -

bırde otg desteği?

komando04

komando04

Üye
renk seçenekleri ile ve güzel duruşu ile başarılı olacağına eminim

theruhix

Üye
ya arkadaşlar şçyle bi başlıklarda aradım bulamadım lumia 620 nin özellklerini yazablrmsnz kaç mhz yada sd desteği nfc fln kablosuz kapakla şarz oluyormu bataryası mah vb şimdiden tşkürler

- - - Eklendi - - -

bırde otg desteği?
???

- - - Eklendi - - -

birde kamerasnda flaş varmı?

PureFood

PureFood

Üye
???

- - - Eklendi - - -

birde kamerasnda flaş varmı?

Nokia bütün özelliklerini sıralamış arkadaşım sitesinde.

- - - Eklendi - - -

Evet kamera 5 MP LED flaşlı, AF var, Carl Zeiss optik yok.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk: inşallah fiyatda beklediğim gibi çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt