hem de çok yakında. Yani en geç şubat ortalarında burada. Sevgililer gününe yetişse bari.

Bence iki hafta sonra burada olur.![]()
Çok güzel yaa bari fiyat makul olsa.

Bence 2 haftayı geçer.
Muhtemelen Şubat ortalarında gelecektir.
Ancak Ali Kemal'in dediği gibi, sevgililer gününe yetişir mi bilinmez.
Belki biraz sarkabilir, Şubat'ın 20'li günlerine :S

arkadaşlar bu hangi operatör le satılacak yada özgür ce mi satılacak
eyvallah usta nefret ediyorum Sadece operatör lerin satmasındanEvet öyle görünüyor iki haftada gelir dedikten sonra biraz araştırma yaptım. ve şu sonuca ulaştım ki sayfaya eklenen telefonlar genelde bir aya yakın bir süre sonra gelmiş. Muhtemelen bu da öyle olacaktır. Belki lumia olduğu için popülaritesi fazla olduğundan biraz daha erken gelmesi söz konusu olabilir. windowsa ve bu telefona hayran kaldım ama bir ay bekleyebileceğimi sanmıyorum o yüzden gidip bir iphone 3gs alabilirim her an
- - - Eklendi - - -
lumia 820 ve 920 gibi bu da hem peşin fiyatıyla satılır hem kredi kartına taksitle satılır hem de bütün operatörlerin faturalı hatlarının üzerine kampanyalı satılır. Yani anlayacağın satış her türlü şeklide olur. Satış konusunda bir kısıtlama olmuyor Türkiye'de.
???ya arkadaşlar şçyle bi başlıklarda aradım bulamadım lumia 620 nin özellklerini yazablrmsnz kaç mhz yada sd desteği nfc fln kablosuz kapakla şarz oluyormu bataryası mah vb şimdiden tşkürler
- - - Eklendi - - -
bırde otg desteği?
???
- - - Eklendi - - -
birde kamerasnda flaş varmı?
İnşallah, ben de güzel bir fiyat bekliyorum.haber içininşallah fiyatda beklediğim gibi çıkar
hem de çok yakında. Yani en geç şubat ortalarında burada. Sevgililer gününe yetişse bari.
canlı yokhem de çok yakında. Yani en geç şubat ortalarında burada. Sevgililer gününe yetişse bari.