Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLumia 620 - Motorola Raz xt-910 ?
Lumıa güzel telefon bence youtubeden izle bi performansı filan ona göre karar ver
oguztz
Üye
Motorolayı satabilirsen hemen sat
hbariscevik
Üye
Konu Sahibi
neden
Sarangni
Üye
Razr çok güzel bir telefon neden satmak istiyorsunuz ki.
Motorola çok iyi bir markadır ayrıca. Donanım olarakta çok iyi cihazlara sahip. Yeniden yapılanma süreci başlıyor ayrıca Amerika da yapılanıp yeniden dünya açılma planlar olduğu söyleniyor.
hbariscevik
Üye
Konu Sahibi
Telefondan memnunum fakat 620 ilgimi çekti. Ram hariç donanımı daha iyi fakat telefon telefondan sıkılırım diye de korkuyorum, malum androide alıştık uygulama oyun vs.
Telefondan memnunum fakat 620 ilgimi çekti. Ram hariç donanımı daha iyi fakat telefon telefondan sıkılırım diye de korkuyorum, malum androide alıştık uygulama oyun vs.
alma bayar o seni 2 ayda bir de androidden geçiyon
hbariscevik
Üye
Konu Sahibi
Oylemi dersiniz
CasuS_87
Üye
bence wp almak için daha çok erken ilerleyen zamanda olabilir ama
uMTOku
Üye
Şubat sonu telefon tanıtılacakmış onu bekle uygulamaları Türkçe bekleme çok destek de yok çok kaliteli oyun da yok ama iyidir
Sent from my Lumia 920 using Board Express