Lumia 620 mı s3 mini mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 mı s3 mini mi ?
bugun babam s3mini alıp gelmiş sizce hangisi daha ıyı telefonları değiştirecem yoksa ama wp arayüzünü çok sevıyorum :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence NL620 :good:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bence 620

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
temple run da gelseydı ıyı olurdu :/

sekajmer

sekajmer

Üye
teledonda ne yapacaksın ? oyun , internet ?

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve internet . internetten sorun yok ama oyunlar baya problem.(annemde telefon alacak l620 aldırmayı dusunuyorum)

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Kağıt üzerinde S3mini daha iyi duruyor ama malum Android' in kasma ve laglarını unutmamak lazım.
Kararı sen vereceksin kardeşim;

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve tgoksen1

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol ortak

sekajmer

sekajmer

Üye

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle telefonda oyun oynayamıyorum.

sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia sağlam yapıyor bugun bi konu aççam asha 311 in 30dk lık derin göle dalmasıyla ilgili

Web Designer

Web Designer

Üye
Kesinlikle NL620 :oke: Karşılaştırma bile s3 'le :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
rosedaled3

rosedaled3

Üye
oyun oynamıyorum diyosan 620 sana yeter derim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ademoz05

ademoz05

Üye
uygulama ve oyunlarla aran yoksa lumia derim

luckysleven

luckysleven

Üye
ben ikiside değil derim. s3 mini zaten verilen parayı hak etmeyen bir cihaz. 620 ekran boyutu olarak sıkıntı çıkarır. 4inc ile 3.7 inc arasındaki o ufak farkı es geçmemek lazım baya fark ediyor. Eyer nokia da ısırarcıysan ve bütçe kısıtlaman varsa yeni gelecek olan lumia 520 bence oldukça ideal.

Ama yok android istiyorum diyorsan s3 mini alma o segmentte bir sürü telefon var alınabilecek .

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
hem 920 hem s3 mini kullanıcısı olarak size tavsiyem s3 de internet oldukca yavaş şarz çok çabuk bitiyor akşamı zor ediyorsun tabi bu birzda kullanıma bağlı ama uygulama yönünden ve görsellik olarak bana göre s3 fark atıyor bu tarz yorumlar tamamen kişiseldir tercih sizin yani bi tarafta oturmuş bi sistem diğer yanda zamanla gelişen ve şuan için eksikleri olan bi sistem beklemeye tahammülünüz varsa lumia alarak doğru tercih yapmış olursunuz kanaatindeyim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer çok oyun oynayan ve telefonu didik didik kurcalayan biriyseniz S3 alın.
Ancak fazla oyun oynamıyorsanız, hızlı bir arayüz sizin için önemliyse ve yıl sonuna kadar sabredebilirim diyorsanız Lumia 620 alın.

Berk E.

Üye
S3 miniyi tercih edin derim ben. Arayüz içinde Launcher 8 kullanabilirsin. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt